22 Februari


Hej Hopp! Har vart usel på sistonde med att uppdatera bloggen. Men jag har haft lite annat att tänka på, plus att jag har haft strul med datorn och åkte hem till Stockholm igen. Så de har vaait fullt upp kan man säga. Men jag lovar att jag ska försöka blogga så mycket jag hinner under dessa 10 veckor jag e hemma. Kommer förmodligen ha en hel del att gör eftersom min praktik har dragit igång nu. Men ska försöka hinna updatera bloggen som mycket som jag bara kan. Eftersom jag inte skrivit på ett tag kanske ni undrar vad jag har sysslat med sen de senaste inlägget?

Som sagt så har jag har jag haft väldigt mycket i skolan så jag har prioriteart vissa saker och prioriterat bort andra som ni kanske har märkt. Men nu är skolan över i 10 hela veckor och jag åker inte ner till varberg fören den 2 Maj igen. Vilket är så skönt. Jag kom upp till Stockholm i torsdags natt, efter mycket föreseningar och strul med tåget. Men jag kom fram vilket var huvudsaken. Sen jag kom hem har jag bara tagit de lungt och försökt koppla av så mycket som möjligt innan 10 hårda veckor med praktik börjar. Kommer bli väldigt långa dagar, men de är bara att bita ihop och de är väldigt tur att de roligt annars vet jag inte hur de skulle gå!
Men nu ska jag ner och titta på TV, vrat ingen löprunda idag pga av att de är så sjukt kallt, hela -20, så jag får pröva i morgon igen annars får de bli en power walk och lite styrka på de! Vi Hörs

Kram Therése




Onödiga saker


Nu är jag hur trött som helst på alla dessa blomnamn! Fattar inte varför vi får dem hela jäkla tiden. Dessutom är de namn som jag redan haft 100 gånger. Så problemet är att jag inte kan dem utan de är bara onödigt för tar upp massa tiden som man behöver till annat! Åhh jag blir tokig! Shiter i blomnamnen nu och tar och beger mig till affären istället, för att sen ta tag i min presentation igen och kanske kollar på Legend of the Seeker.

Kram Therése





11 Februari


Sitter i skolan och tittar ut genom fönstret och ser att solen skinner! Hellt underbart. Fast egentligen ska jag försöka komma på hur jag ska framföra min presentation nästa vecka. Men jag tar en liten rast nu från tänkandet. De är sjukt svårt, speciellt när man ska överraska dem som ska lyssna. Våra lärare sa att de skulle vara en upplevelse! Hur får man en presentation att vara Överraskande och även ha en Upplevelse i sig? Ja, de är ju de jag ska försöka komma på nu. Så om ni har några ideér så är jag öppen för alla förslag! Kommer förmodligen behöva fundera och skissa en hel del i helgen. Men de får helgen att gå så de är bara bra!
Efter lunch så ska vi ha försäljning och service, Produktutveckling! Ska bli intressant att se vad vi i min grupp kommer på att utveckla. Vem vet de kanske kommer bli en super hit på marknaden?! Nää, de tror jag faktistkt inte men de skulle vara rätt kul. Men man ska aldrig säga aldrig, de har jag lärt mig.
Idag blir de i alla fall träning efter plugget. De vart ju ingen träning för min del igår eftersom jag var iväg med klassen och firade en klasskompis som fyller jämt idag och tackade även av en klasskompis som ska sluta här och börja jobba. Var en Super trevlig kväll med bra sällskap och väldigt god mat! Så ikväll blir de Medel/dans, riktigt Najs! Men nu ska jag fortsätta med att vara kreativ! See U Later

Kram Therése


Längtar sjukt mycket till sommaren!


Chock och Fattiglapp



Fick nyss reda på att jag hade en liten för hög telefon räkning. Jag undrar vad de kan bero på? Någon som vet?? Hahha... Jag tor jag vet orsaken till den dyra telefon räkningen! Den var i alla fall på ÖVER 800 kr! 800 kr, Tror jag aldrig haft en sådan hög telefonräkning förrut. I all fall inte vad jag minns! Hahha
Snacka om att jag kommer vara en fattiglapp denna nästa månad!

KRAM Therése








Hjrkontoret fungerar inte!


Sitter i skolan  och ska snart bege mig hem! De har inte riktigt vart min dag idag. Mitt huvud fungera inte alls som de ska och jag shiter typ i allt, vilket inte alls är likt mig. Hjärkontoret vill en sak och resten av kroppen vill en helt en anna sak. Sjukt stressad är jag också, för jag har sjukt mycket att göra men jag kan inte göra något denna vecka, vilket suger. Så jag har fullt upp nästa vecka kan man säga. Men förhoppnings vis går tiden fort då! Men jag får hoppas att kvällen blir bättre vilket jag vet att den kommer bli. Kommer ägna kvällen med klassen kommer bli sjukt kul så då får man annat att tänka på! Men nu m¨ste jag röja på bänken dags att bege sig hemmåt!

KRAM Therése



Snabbis


Ska snart bege mig mot träningen. Idag blir de core. För er som inte vet vad core är enbart träning för bål, mage, hållning och balans. Ska bli shit kul och hoppas att jag får lika mycket träningsvärk som i söndags. Får även med mig Linda idag vilket som är jätte kul. Men nu måste jag kila. Berättar mer om dagen när jag kommer hem!

Stor Kram Therése



UPDATE


Hej igen! Som ni kanske har märkt har jag vart väldigt dålig på att skriva på sistonde. Men har haft väldigt mycket att göra plus att de har vart fel på mitt internet. Så jag har varken kunnat eller haft tid. Men nu ska de bli ändringar på de.

Förra helgen var jag ju hemma i stockholm. Var hur skönt som helst att komma hem och ladda upp batterierna. Efter 3 tuffa veckor med planering inför demostrationen. De behövdes verkligen vill jag säga!
Måndag: Åkte ner till varberg igen. var nära på att vända när jag kom till centarlen oc ta bussen hem igen. Men så blev de inte. Satte mig på de jäkla tåget och surade hela resan ner till Varberg! Till råga på allt så var de föreningar. Vilket inte gjorde mitt humör bättre.
Tisdag: Kom till skolan igen med ny laddade batterier och var på otroligt bra humör. Hade massa energi och nya ideér att jobba med. Så ska de vara!
Onsdag: Skulle egentligen ha åkt till Helsingborg och Voxtorp med klassen men de blev ingenting pga snökaoset. Fast när jag vakande på onsdag morgon och kollade ut genom fönstret så var de strålande sol. Men mn tacka inte nej till en ledig dag. Fast de vart ingen ledig dag för min del. TOg tag i tvättkorgen och städade och gick och träna. Så den dagen gick fort den med.
Torsdag: Skola igen, fötrtagsekonomi nästan hela dagen. Höll på med produktutveckling. Otroligt nog var de väldigt intressant, trodde inte att de skulle vara de men de var de. Kvällen slutade med ett tränings pass och näsblod!!
Fredag: Åkte till Bergianska Trädgården i Göteborg med Emelie och Kristof. Vart en mycket lyckad dag fast de var förseningar med tågen. Tog över 600 kort. Så går de när man är blomtokig och har en kamera nära till hands. Men man skulle ha haft en bättre kamera. Åkte även spårvagn för första gången i mitt liv. Kom fram till att dem låter vldigt mycket men annars var de ingenting speciellt. Klara mig bra utan dem!
Lördag: Åkte ner till Göteborg idag igen. Syrran hade danstävling där så jag og tåget och åkte dit och kolla. Var lite svårt att hitta. Särskilt när man har en pappa som säger att man ska gå åt ett håll som är fel. Så de tog extar lång tid att ta sig dit. Men jag kom fram och de var huvudsaken. När jag kom fram mötte jag en super söt lilla syster ♥, som såg helt annorlunda ut men lösögonfransar och allt! Dem kom 1:a i Standard och 3:a i latin. Hon hade även en super snýgg ny latinklänning! Var hemma vid halv nio och slängde då bara i mig lite mat och bytte kläder och sen begav jag mig te för att möta upp några klasskamrater för att gå mot Chears. Var inte så sent gick redan hem vid 12. Var så himla trött efter dagens händelser, så jag gick hem och somnade med smicket i soffan och vaknade klockan 2 och märkte då att lyset var på och att jag inte låg i sängen!
Söndag: Den enda dagen denna helg som jag fick sovmorgon! Eller inte. Självklart vaknade jag tidigt redan halv 9. Surt eller vaddå! Låg och drog mig ett tag och klev sen upp och åt frukost och sen tog tag i städningen. Gick även och tränade Core vid fyra. Sen har de inte hänt något mer!

Idag: Skola idag igen! hade ingen lust att kliva upp ur sängen. Men jag tog mig upp för jag vaknade med näsblod idag igen tog evighter att få stopp på eländet. Hände inget spec i skolan. Men efter skolan gick jag och Linda och tränade. Var helt slut efter passet, precis så som de ska vara! När jag kom hem duschade jag av mig och stekte pannkakor till middag. Dem vart helt okej, men jag ska aldrig steka pannkakor med rapsolja igen. Hahhaa, hade inge smör så de blev rapsolja som sagt. Men amn lär sig av sina misstag! Nu ska jag ta reda på tvätten.
I morgon blir de träning igen, Core = Me Like ♥

Kram Therése