Filmtips


Förutom att ha pluggat körkortsteori så har jag även hunnit med att kolla på tre filmer. Som ni kanske vet så älskar jag film och kan lätt se 3 filmer per dag, om inte mer! 

Dear John 
En film av Lasse Hallström som enligt min smak är en Typisk tjej film, men ändå inte. För de är en hel del krisgs scener i den. Så ni killar skulle inte bli allt för uttråkade om ni någon gång ser den. Jag tyckte de bar jätte bra och absolut se värd.

Sherlock Holmes  
Ni har säker hört talas om den om ni nu inte har sätt den. Jag såg den på bio precis när den kom ut och tyckte den var jätte bra. Så nu fick jag för mig att se den igen och tyckte den var precis lika bra om inte bättre. Den äfrån början till slut och de också en hel del fart i den. Vilket är en perfekt kombo. Så den är absolut ett måste att se! :P

Fighting
Typisk killfilm! En rätt så bra handling men ingen film som jag kommer se igen. För mycket slagsmål. Och de är slagsmål eller boxning som gåller från filmens början till slut. Vart lite för mycket ibland men den var inte helt kass. Så om du gillar boxning så är de här en bra film för dig!


     

Kram Therése



Körkortsteori


Tjenixen!

Helt sjukt att de är sista maj idag. Men i morgon går vi in i en sommarmånad, Underbart. De är ännu härligare nu när värmen har kommit också. Sparang till och med idag utan tjocktröja för första gången för i år. Så nu börjar de bli riktig sommarvärme, äntligen. Löpningen gick bra, provade mina nya löparpjuck och de gick hur bra som helst. Var som att springa på moln. Efter löpningen så har jag kollat på film och pluggat körkortsteori ett bra tag, för att vara exakt 4 timmar. Lite onödig information kanske. Men om manvill ha körkort så pluggar man så länge de behövs. Och innan sommaren är slut ska jag ha de förbaskade körkortet...

Tjingtjong

Kram Therése



4 Dagar


Hej Hej!
Sitter i skolan och ska snart börja jobba. Solen skiner ute och de sägs att de ska bli ca 20 grader här idag. Vilket är UNDERBART! Har bara en 4 dagar kvar här nere nu innan de är dags att åka hem för sommaren och de ska bli jätte skönt. Har väldigt stor hemlängtan NU! Så på fredag har man en 6 timmars bilresa hem med pappsen.
Efter skolan ska jag först köpa födelsedagspresent till pappsen och sen ska löparpjucken på.
NU måste jag kila, ha en trevlig dag i solen och värmen!

Kram Therése



30 maj

 

"Life Sucks, Then U Die"



Mors dag


Grattis på Mors dag Mamma! Du är bäst, LOVE U ♥



Kram Therése



Underbaraste Känslan


Solen skiner och jag har precis kommit in efter ett löprunda. De är en sådan underbar känsla när man kommer in från att ha sprungit järnet. De blåste en hel del när jag sprang längsvattnet så de vart riktigt tungt ett tag, men envis som man är så gick de galant. Sparng även om 4 killar som var ute och sprang, snacka om att de taggar till en ännu mer!! Hahhaa...Funderar på att förlänga stäckan men de får nog bli till hösten när jag kommer ner igen. För jag åker ju hem nästa fredag, vilket som ska bli helt underbart. NU blir de situps och armhävningar. Undrar hur de kommer gå med armhävningarna har inte gjort några på fem veckor pga min sena. Men skamden som ger sig!

Tjingtjong!
Kram Therése





28 Maj


Hur mycket shit klarar en människa att ta emot?






27 Maj


Hej Hej!

Har förtillfället inget att skriva om. Är så Jäkla förbannad så all min enrgi går åt till de, vilket de egentligen inte borde göra. Men förhoppnigsvis så kommer jag börja blogga till helgen igen. Då har förhoppningsvis all ilska och känslor försvunnit. Så jag håler tummarna för de.

När jag även sitter eller ja egentligen ligger jag i sängen, men i alla fall. Så nkte jag att jag kan passa på att tipsa er alla om en sjukt bra film som jag verkligen tycker ni ska se. Jag var nämligen och såg "Prince of Persia - The sand of time". Den är så sjukt bra, rekomenderar den verkligen! Den är såå bra att jag lätt skulle kunna gå och se den på bio igen. Den var verkligen bra från början till slut. Sånna filmer ÄLSKAR JAG!! Och de gör absolut ingenting att Jake Gyllenhal är så jäkla snygg i filmen, absolut ingenting!! HAHAHA, Hoppas ni går och ser den för den är verkligen BRA! Den har bara gått på bio i en vecka och jag längtar redan tills den kommer på DVD, Bra betyg eller vad?


Här har ni trailern i alla fall! :D



Kram Therése



UPDATE


Hellu! Har vart dålig på att updatera bloggen på nu i helgen, har nämligen haft besök så jag har inte ägnat min tid till datorn. Men här kommr en lten Update om helgen som gått.r dem

Lördag: Städade och tog de allmänt lungt tills de vart dags att gå och möta upp mitt besök på stationen, Mamma, Flus och Flickorna Roslin. Innan vi gick hem till mig för att visa hur jag bodde gick vi upp till Varbergs Fästning där dem skulle bo och under helgen. Ett jätte mysigt vandrarhem! Rekomenderar de verkligen om ni någon gång kommer till Varberg. Men i alla fall sen när de var klart gick vi hem till mig så dem fick se hur jag bodde. Sen bar de av ner till Kurorten och sen ut på stan för att hitta ett ställe att äta på. De vart Harrys, fick vänta på maten i ca 40 minuter inge kul och maten var sådär, men dem gick ner. Sen bar de hem, efter en lång dag för dem resande!

Söndag: Gick upp tidigt för att hinna med bussen som gick tio över nio till Ullared/Gekås. Var ju tvungen att ta med dem till de "berömda" stället. hahhha, vi var där i ca 7 timmar men dock inte bara inne på Gekås utan även i inprincip alla butiker runt omkring. Handlades en hel del och vi hade jätte kul. Men man har sällan tråkigt när man är med "familjen familjen" som vi kallar oss. Efter turen till Ullared så lände vi bara av alla saker och drog till ICA och köpte massa plock mat för att ha picknik nedanför Fästningen! Super mysigt, Fast vi hade en väldigt irreterande mås som inte ville försvinna och som ville ha våra vindruvor mm. Men de var en super mysig kväll och dag vilket var huvudsaken.

Måndag: Sista dagen blev Shoppingrunda i Varberg som slutade med Lunch på Café Mignon. Som sen ledde till Ica och systemet och sen till Asiatisk mat. Super trevligt som vanligt! Sa hej då till alla andra förutom Sandra som bodde hos mig! Tråkigt att säga hejdå, men nu vet man att vi ses nästa vecka så de är inte lika jobbigt att skiljas åt denna gång...

Idag: Klockan ringde 20 över 6 och dags att gå upp och bege sig till skolan. Jag gjorde mig i ordning och Sandra fick sova ytterligare en timme till, Lyllo! Klockan 8 drog jag till skolan och sa hejdå till Sandra som gick till Vandrahemt innan de var dags för dem att åka hem. Väl i skolan lekte jag detektiv. Fick en uppgift av min lärare om begravningar som jag ska göra en undersökning om tills på fredag! Rätt kul att leka detektiv, speciellt när man får ringa folk och spela dum och ställa frågor man redan vet svaret på, hahhaa! I övrigt har dagen vart väldigt seg, har vart ute och gått i 45 minuter som vanligt och sen väntat på bättre tider. Känns väldigt tomt nu när man har haft sälskap i 4 dagar och nu helt plötsligt sitter man här själv och spelar musik för sig själv. Men jag är väldigt glad att dem kom ner hit, har ny uppladdade batterier och massa ny energi att gör av med. Hoppas den inte tat slut för fort bara för jag ska ju faktiskt vara kvar här nere i 10 dagar till.

Nu sitter jag och väntar på en sak och snart blir de krama kudden för hela slanten, är väldigt trött! Så Natti Natti på er...

Kram Therése




Fredag


Ännu en morgon som man vaknar med att solen skiner ute, UNDERBART! Men om man ska tro vädret på Tv4 så ska de bli regn och åska under dagen och de får vi verkligen inte hoppas att de blir så. Ska anrt pallara mig ut och bli upphämtad för att åka till Göteborg. Sista dagen och idag ska allt ner och tillbaka till skolan. Så de kommer nog bli en lång dag. Men i morogn är de Lördag och ledigt, Sjukt skönt behöver verkligen sova ut ordentligt! Men nu måste jag gå så dem slipper stå och vänta på mig och så att dagen kan ta slut någon gång för i morgon får jag besök!
Trevlig Fredag!

Kram Therése



ZERO = 0


Hej alla pigga och glada!
De har vart en mycket lång och långtråkig dag. Har stått på mässan i två dagar nu och de händer verkligen ingenting. Man går ju runt och tittar på alla som tävlar i Yrkes-SM men hur kul är de på en skala 1 - 10 i 7 timmar. ZERO!!! Så himla drygt och man blir ju inte gladare av att stå inomhus på en mässa när de är varmt och sol ute. Men de är bara att bita ihop fast de är tråkigt!. Imorgon är de i alla fall sista dagen på mässan och då ska allt ner och tillbaka till skolan så jag undrar när jag kommer vara hemma i morgon kväll. Inte allt försent hoppas jag!
Men på Lördag blir de en rolig dag för då får jag fin besök från Stockholm av mammsen, flus och Flickorna Roslin! Ska bli super kul så de kommer bli en bra helg, får bara hoppas att de fina vädret håller i sig. Så man får ta igen all värme sol som man har missat när man stått på mässan.
Nä nu ska snart gå och gosa med kudden min, ska bara låta nagellacket torka klart först och spela min nya favo låt igen! Sov så Gott på er

Kram Therése





Den är så BÄST, och den blir ju inte sämre för att den ett av soundtracken i Eclipse!



19 maj - Solig Morgon, Wunderful


God morgon på er! Har precis avslutat min frukost, de blev havregrynsgröt med kanel och linfrön, mumma så gott. Älsakr verkligen gröt i alla former. Skulle kunna leva på de! Snart ska jag pallra mig ut i de fina vädret och bli upphämtad av min grupp och sen bege oss mot Göteborg idag igen och idag är den dagen som hela mässan börjar. Får se om de kommer bli något folk eller om de kommer bli sten dött?! De äterstår bara att se. Men de är väldigt typiskt att de ska bli fint väder idag när man ska stå inne på en mässa hela dagen, I't SUCKS!! Men livet är inte alltid rättvist. Men de är skönt att värmen äntligen har kommit hit! Helt Underbart!!!
Time To Go, Ha en bra dag i solen och värmen! Bränn er inte nu...

Kram Therése



Snabbis


Nu sitter jag och kollar på nyheterna och blir lite updaterad om vad som händer i världen. Har även precis ätit en tallrik fil till middag. Var inge vidare hungrig så de fick bli en lätt middag. Har även gjort morgondagens matlåda, sallad med kräftstjärtar och avokado, mummmmaaa. Ska faktiskt snart gå och sova eftersom jag sov så lite i natt. Vill vara pigg i morgon när jag ska stå på en mässa i 7 timmar och se pigg och glad ut!
De gick väldigt bra idag att bygga upp montern. De stor problemet var väl hur vi skulle få plats med våra björkstockar som väger bly. Men alltid fick plats och slutresultatet blev jätte bra. Lovar att de kommer komma upp bilder så fort som möjligt så ni får se våran fina monter! De är ju Yrkes SM som pågår på mässan så de är 4 personer från klassen som ska delta och jag önskar er alla ett stort LYCKA TILL. De kommer gå sjukt bra för er allihop!
Nu ska jag borsta gaddarna. Känns helt sjukt att jag ska gå och krama kudden kl.1930. Känner mig som en 5 åring som ska gå och sova efter bolibompa. Hahhha, Men är man behov av sömn så är man, finns inget att göra åt. Ni får ha en Trevlig kväll!

Kram Therése



Konstig morgon...


De vart två och en halv timmes sömn. Vakande halv fem av att filmen hade gått igång igen så jag stängde av och gick tillbaka en halv meter till sängen och somna om, OTROLIGT, en timme. Sen när jag väl vakna var jag sjukt hungrig så jag vände på rutinerna idag och åt frukost först vilket jag brukar göra sist. Så de vart en konstig star på morgonen, men nu är jag uppe och mår inte illa längre men är fortfrande sjukt trött. Men jag får bita ihop idag och sova sen när jag kommer hem från Göteborg. Så de blir ingen springning idag, vilket jag inte är bra att hoppa över men jag måste verkligen sova så jag har inget val.

Hoppas ni får bra dag!!
Kram Therése



Sömnpiller någon? Ja Tack!!!


Nu ger jag upp med att försöka sova. Har försökt sen halv tolv och de går verkligen inte! Skulle behöva en riktigt stark sömntablett. Nu tar jag min kudde och täcke och går en halv meter och lägger mig i soffan och kolalr på Mamma Mia och hoppas på att jag somnar innan jag ska upp halv sex... I värsta fall får jag väl börja räkna får, får hoppas att de slipper gå så långt i alla fall. Natti Natti






Eclipse


Den 30 Juni smäller! Då kommer äntligen den den äntligen på bio. Längtar sjukt mycket tycker att de borde finnas en snabbspolnings knapp någonsatans. Om någon hittar en så kan ni väl höra av er. Här är i alla fall trailern som är sjukt bra och om trailern är så här bra så kommer filmen vara hur bra som helst! :)
 






Sommarkämslor


Tv:n la av för över en timme sen nu. För de är en dumma taxi som har ställt sig precis för min mottagning till Tv:n så den är het svart. Fick ett tips om att jag skulle sätta en P-bot på 3000 spänn på taxin, en väldigt bra idé vill jag säga. Men jag undrar vad taxinchauffören skulle säga, men de bryr jag mig ju inte om såklart! Mohaha... Eftersom Tv:n strejkar så satte jag mig och rensade all min musik på datorn (som verkligen behövdes) och hittade en massa sommarlåtar som gav mig en mängder av sommarkänslor. Tänk att sitta i solen med bra musik i lurarna, känna sanden mellan tårna och bara njuta av värmen. Snacka om att man längtar efter sommaren mer än någonsin!!!
GE MIG SOMMAR & Värme






Åååhhh, Så jäkla typiskt....


Sitter och är lite små sur just nu! För de första är de inge vidare bra väder mulet och allmänt tråk väder. Blir så avis på dem där hemma i Stockhoml som har sol och 20 grader, varför kan inte vi också ha sol? Men den kommer väl hit också så småning om. Får i alla fall hoppas på de. Men med min otur så kommer den väl komma hit lagom när de är dags för mig att åka upp till Stockholm igen.
Och sen de andra som är tråkigt är att jag fick ett till jobb erbjudande idag på Melanders blommor. Och tror ni inta att de var dem veckorna som jag redan har jobb på. Eller i alla fall två av dem och dem andra två är dem två sista veckorna innan jag börjar skola igen och då ska jag ta körkort som de ser ut nu. Och dem behövde svar på en gång så jag var tvungen att tacka nej. Såååå typiskt, skulle hellre vara på melanders än på Tyresö Blh där jag nu ska vara. Men jag ska inte hänga läpp, för jag har ju endå ett jobb och de är många som inte har de så jag ska vara glad att jag fick jobb överhuvudtaget och 5 veckor dessutom.
Men jag är lite gladare nu för jag har fått i mig en LATTE, Me Lööv, så allt blev helt plötsligt mycke bättre. Tänk vad lite koffein kan göra.

Kram Therése






Morning


klockan är 10 och jag ska ska vara i plugget kl.12 och jag har redan gjort mig iordning och ätit frukost. Jag kunde helt enkelt inte soova längre än till kl.8. Så de när klockan var 8.30 orkade jag inte försöka somna om igen så jag gick upp! Och nu sitter jag här och är hur rastlös som helst och vet absolut inte vad jag ska göra en timme framöver. Planera dagen kanske, redan gjort, plugga körkortsteori, för tidigt för att saker ska gå in, läsa, har redan läst alla böcker jag har här nere, packa väskan, gjort, kolla på smalville som är de ända vettiga programet på TV, tråkigt för jag har redan sätt de avsnittet. De finns alltså inget att göra får sitta och rulla tummarna tills de är dags att gå till bussen.

Idag ska min grupp i skolan i alla fall packa lastbilen med alla våra saker som ska med till svenskamässan i morgon. Vi ska nämligen fixa våran monter som representerar KY-floristerna vi ska även stå där i 3 dagar och prata med massa folk om utbildning. Skojj Skojj! Men jag kommer inte var till så bra hjälp med montern, med tanke på att jag inte får belasta min vänster han med lyft eller helst av allt ska jag inte avnvända den alls. Men de är helt knäppt, de går inte att inte använda den alls. Men så går de när man har oflyt och en glasvas sprängs i mina händer och en glasskärva som skar in i min hand och skar av halv min sena. Oflyt eller vad! Men de kunde ha vart värre. Så jag kommer väl få sitta och peka vart allt ska vara, Tess The Boss. Nja jag vet inte, inte riktigt min grej att bossa över andra. Men de löser sig altid i slut ändan. Dags att borsta tänderna för de kom jag på att jag inte gjort.

Kram Therése






I'm BACK


Hellu Everyone! Belive it or not, I'm BACK!

De är mer än 2 månaders sen jag skrev ett inlägg, helt sjukt vad tiden går fort! Men anledningen till att jag inte skrivit på ett tag är att jag helt enkelt inte har haft tid. Jag var ju hemma i 10 veckor på praktik vilket har tagit en stor del av all min tid. Och den tid som har blivit över har jag vart men familjen, pojkvännen och tränat. Så de har helt enkelt inte funnits tid till att skriva i bloggen. Vilket är tråkigt, men sant!!! Men nu ska de bli ändringar på de. Till att börja med har jag gjort om bloggen lite grann, ville ta bort allt de gammla och in med lite nytt,
hoppas de passar.

Jag är nere i Varberg igen ocg har vart här nere i 2 veckor redan och har bara 3 veckor kvar innan de är sommarlov! Jiippiii. Får hoppas att de har blivit varmare tills dess. Är kul att vara nere igen och träffa klassen men saknar alla där hemma som vanligt! Men man får se till att sysslesätta sig så gått de gör vilket jag gör med löpning, promenader, körkortsteori och ännu mera löpning. Så tiden går även för mig.
Nää nu ska jag faktiskt gå och krama kudden, de är ju skola imorgon igen efter 4 dagars ledigt. Man blir rätt seg av att ha ledigt så länge. Så de är lika bra att gå och lägga sig innan tolv idag i alla fall!

Natti Natti
Therése