31 December


HEllu Evreybody! Har vart väldigt frånvarande på sista tiden som ni kanske har märkt! Men har varken haft tid, lust eller ork faktist. Har prioriterat att umgås med nära och kära eftersom det snart är dags att åka ner till Varberg igen! Ser inte direkt fram emot de nu. Men förhoppningsvis blir det roligare när man kommer ner igen.
Men ni kanske vill veta hur min jul har vart?
Den har vart väldigt bra kan jag medela, trots några tråkiga händelser på julafton! Som ni kanse vet så har jag ju jobbat en hel del, till och med på julafton. Är alltid lika kul att jobba på julafton! Julen firade jag med familjen, mormor, morfar, gammel mormor och såklart Martin Part! Fick hur fina julklappar som helst. Orkar inte rabbla upp sakerna. Men TUSEN Tack i alla fall för alla fin julklappar! ♥

I morgon är det ju nyårsafton och då bär det av till jobbet igen, Roligt Roligt!
Men nu måste jag gå och nanna kudden så jag är utvilad när det är dags att kliva upp för att jobba + aå att jag orkar vara vaken till 1 Januari!
Om jag inte hinner skriva något i morgon så önskar jag er ett
GOTT NYTT ÅR NU!

See U Next Year, 2010


Kram Therése

Royalty-Free (RF) Clipart Illustration of a New Year Background Of Dials Turning From 2009 To 2010 Over Black With Fireworks


4 Advent


HellU Evreybody! Har inte skrivit ett enda inlägg sen jag kom hem till Stockholm! Fy Skäms på mig. Men har inte haft tid att sitta vid datorn. MEn nu sitter jag här och har nu vart hemma i 4 hela dagar i SNÖKAOSET. Tiden går sjukt fort, Har redan hunnit bli 4 Advent! Men i alla fall, Idag var det första dagen på jobbet för i jul. Riktigt härligt att komma till jobbet och slänga på sig en tomteluva och träffa två glada kollegor. Sä nu kan jag verkligen inte klaga på att det inte är någon julstämining. Kommer jobba ända fram till Julafton nu så det kommer förmodligen inte bli så många inlägg framöver, så ni vet. Men ska försöka slänga in något så fort jag har tid. Vi hade även julbak hemma idag, gjorde julgodis och lussebullar, MUMS! 

Men nu måste jag börja tänka på refrängen ska upp tidigt! See U Soon!

Kram Therése










På väg


Efter mycket Krångel så sitter man ätligen på bussen på väg hem till huvudstaden. Trodde ett tag att vi skulle missa bussen, för det var inställda och försenad tåg till Göteorg men det löste sig vi fick ta en ersättningsbuss. Som tur var så kom vi fram i tid. Så nu har man ytterligare ca 5 timmar innan man är framme. Kommer bli en hel del film tittande och Kanske slänger in lite körkortsteori också!

See U Later

/Therése




Filmtips sökes!


Håller på att förnya mitt filmförråd inför hem resan i morgon så om det är någon som har något bra filmtips så vore det jätte KUL!

/Therése


Packat och Klart


Nu är det mesta ner packat för hem resan i morgon bitti. Trodde det skulle ta längre tid att packa men det tog bara ca 1 ½ timme. Trodde inte att det skulle bli så mycket att packa, men det blir alltid mer än vad man tror. Ändå har jag sollat bort hur mycket som helst. Det är tur att man ska åka buss så man slipper dessa byten som man nästan alltid behöver göra när man åker tåg. Så det är väldigt skönt för väskorna väger mer än vad man tror! Ska bli mycket intressant att se hur det kommer att gå att konka på väskorna ända ner till järnvägsstationen, kommer väl vara helt slut när jag kommer fram, men skamden som ger sig!

See U Later

/Therése


Ipren, hjälper inte mot smärta...


Har så Förbaskat ont i min arm! När ska värken gå över? Har verkligen lust att bara kapa av den, så ont gör det! Som tur är, är det vänsterarmen och inte höger, eftersom jag är högerhänt. Och Ipren har blivit min värsta fiende dem här 2 dagaran. Fungerar verkligen inte! Får hoppas på att det blir bättre i morgon för jag behöver min arm!

Idag är det för övrigt bara 2 dagar kvar tills jag åker hem längtar sjukt mycket! Dem har ju fått snö där hemma, Värsta snölandskapet, LYLLON! Och det blir väl ingen överraskning om jag talar om för er att det regnar här nere, "SUPRISE", så vi har ett hemskt vattenlandskap istället för vackert snölandskap. Och man blir verkligen inte på bättre humör när vädret suger. Men man får hoppas att snön ligger kvar när jag kommer hem på torsdag, Längtar sjukt mycket efter den kalla glittriga mjuka snön och alla där hemma så klart!

Blev visst ett inlägg med väldigt mycket klagomål idag. Inge bra! Men Lovar att det blir ett gladar inlägg i morgon. Men nu får det räcka för idag, måste gå och sova så jag slipper tänka på den hemska smärtan i min arm och så ni slipper läsa om mitt klagande!

God Natt på Er
Kram

/Therése

Ipren hjälper verkligen inte mot SMÄRTA som reklamen säger!




Spruta & Film


Min arm är rätt tung för tillfället beror nog att jag tog den JÄKLA sprutan idag. Ingen höjdare direkt! Som tur är har jag bara ont i armen och huvudvärk för tillfället och hoppas på att det förblir så! Har inte lust att bli sjuk nu!

Annars har det inte hänt något speciellt. Tagit det lungt och kollar på film.
Så om ni är ute efter ett film tips så kolla på G.I. Joe: The Rise of Cobra. Den är så JÄKLA bra, rent ut sagt. Defenitivt värd att se om du gillar Action/Sci Fic filmer.



Men nu kallar sängen, Natti Natti

/Therése


13 December = Lucia





Då var det Lucia och tredje Advent och om 4 dagar åker jag hem till familjen i Stockholm. NICE!

Var uppe med tuppen idag för att kolla på luciatåget på TV:n som började vid sju. Kom och tänka på när min förra klass lussade i årsta partihaller för två år sen, Vilket var riktigt KU!. Helt sjukt vad tiden rullar fram fort!. Resten av dagen har varit rätt lugn har städat lite, gått en promenix och kollat på rätt många avsnitt av Gossip Girl. Inget speciellt d.v.s. Men nu ska jag ta och laga lite mat. Hoppas ni får en mysig Lucia med glögg och lussebullar!

/Therése


Gossip Girl och Körkortsteori

Sitter och kollar på Gossip Girl och har körkortsboken i högsta hugg. Har redan pluggat teori i över 2 timmar idag men om man inte har något bättre för sig en lördagskväll så varför inte...
Skulle vara mycket roligare att hänga med Tjejorna ut, men jag är pank så det går tyvärr inte. Inge Kul att vara fattig student dem gångerna. Men jag börjar tveka lite om jag ska med eller inte, hmmm... Svårt val!

Vad ska ni gör ikväll??

/Therése



5 Dagar KVAR!


Fredag 11 December = IDOL Final

Sitter och kollar på idol för tillfället och håller alla min tummar för att Erik ska vinna!
Han är bara så jäkla GRYM!





10 December


Blir ett rätt sent inlägg idag, men har helt enkelt inte orkat. Kom hem vid 17.30 efter att ha vart i skolan i 8,5 timme så jag var rätt slut när jag kom och är fortfarande. Vi skulle ju bli klara med våra granar idag, så där är anledningen till varför jag kom hem så sent. Men det blev väldigt bra! Kommer lägga in bilder i slutet av inlägget på slutresultatet.
Skulle egentligen ha tränat idag efter skolan men hann tyvärr inte eftersom jag blev kvar i skolan så länge. Men jag slöade inte för det när jag kom hem, utan jag gick en liten rask promenad så jag fick upp pulsen och gjorde lite styrkeövningar när jag kom in istället.
I övrigt har jag bara tagit det lungt och övat lite på att göra olika flätor på mig själv, Om man inte har något annat att göra så varför inte? Börjar faktist bli riktigt grym! Imorgon blir det svinsprutan om inte vacinet har tagit slut, så vi får se hur det blir med den saken....

/Therése



"Vanlig"Gran:

 

PlattGran:

 

TillandsiaGran:

 

BollGran:

 

HyacintGran:

 

Alla Granar tillsammns!




Vad tycker ni? Skulle ni vilja ha en av dessa granar hemma? Någon Favorit?




Snart...


Dags att springa iväg till skolan om några minuter. Har som alla torsdagar en 3 timmars lång lektion med företagsekonomi. Får se hur lektionen blir idag, är alltid lika "intressant" att se hur lektionerna blir! Hahha..
Men för att komma in på något annat så är det PRICK 1 vecka kvar innan jag åker hem till Stockholm. Kommer sitta på ett tåg mot göteborg om prick en vecka för att där byta till buss. Snacka om att jag längtar!
Nu måste jag rusa, Ha en bra dag!

KRAM

/Therése



Ibland tar sömnen över allt!

Vaknade nyss och märkte att jag sovit i 2,5 timme. Hahha! Jag var tydligen "lite" trött så jag tog en powernap bara så där, men är dock fortfarande lika trött. Hade precis satt på "Flickan som lekte med elden" innan jag slumra till. Har ingen aning om när jag somnade men jag tror det vra i början för jag kommer inte ihåg någonting från filmen. Hahhaa... Ibland tar sömnen makt över allt! SÅ jag får helt enkelt komma med en rcension om filmen i morgon istället för nu ska jag nog ta och nanna kudden lite till och förhoppningsvis sova hela natten ut, för jag är så TRÖTT!

Natti Natti

/Therése





Bara 8 dagar kvar!


Lussebullar = Jul



Åt årets första lussebulle idag! Var bara tvungen att köpa en när jag gick förbi ett konditori när jag gick på stan idag. Den var nybakad och god men den smakade inte lika bra som mammas! Inget slår mammas lussebullar. Frågade henne här om dagen om hon inte kunde skicka ner några till mig. Men ho trodde inte att att det skulle gå så bra att skicka dem. För hon tror att dem skulle bli platta när dem kom fram! Hahhaham vilket faktist låter ganska logiskt om jag tänker efter! Hahha... Men nu känns det som att jag är ett steg närmre julen i alla fall!

/Therése


9 långa dagar kvar!




Händelserik dag


Har vart en mycket händelserik måndag! Dagen började med att jag skar mig på ett nytt blad till kniven när jag skulle byta ut det gammla. Och det slutade aldrig blöda heller och jag som verkligen inte gillar blod. Men det är tur att man har klasskompisar som inte har blodfobi som kan hjälpa till att plåstra om en! Har pulseart i det fingret hela dagen, men det går över! Förhoppningsvis. VI höll på med våra granar idag och vi ligger väldigt bra till i vår tidsplan och det är bra för då slipper vi stressa. Dem ska vara klara på fredag så det ska bli spännade att se slutresultatet! Vilket jag tror kommer bli jätte bra.
Efter plugget så drog jag iväg och tränade. Som vanligt så har man ingen direkt lust att gå och träna. Blir ännu mindre lockande när det är så himla mörkt och regningt ute. Men jag tog mina träningskor och gick till träningen och tog mig igenom passet. Tog verkligen i för kung och fosterland, tog slut på all extra energi så nu är man riktigt mör i kroppen. Kommer kännas riktigt mycket i morgon, men det är bara härligt. 
Sen till råga på allt så när jag väl kom hem och hade duschat så skulle jag göra gröt och märker då att jag inte hade någon mjölk. *SUCK*! Så det var bara att sätt på sig skor och jacka och springa i väg för att köpa mjölk. Så jag fick en extra promenad. Och när jag väl är hemma och skulle ställa mig och göra havregrynsgröt så är självklar havregrynen slut. SJÄLVKLART! Min vanliga otur. Men som tur var så hade jag risgrynsgröt kvar så det blev risgrynsgröt istället för havregrynsgröt. Snacka om tur i oturen!

Hur har eran dag varit? Lika Händelserik?

/Therése




10 Dagar Kvar! ♥



Juldikt



Midvinternattens köld är hård
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
djupt under midnattstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken.
Endast tomten är vaken.







Glöggtider





Är Super sugen på GLÖGG och MAMMAS UNDERBARA LUSSEBULLAR! Har bara drukit glögg en enda gång detta år och inte ätit en enda lussebulle. Fy Skäms på mig! Det är på tock för lite, inte undra på att det inte är någon speciell julstämning här nere med regn och allt. Men jag får helt enkelt ta igen allt när jag kommer hem, vilket bara är om 11 dagar. Längtar sååå efer julmys med familjen! Får nöja mig med Kaffe/Te och julmusik tills jag kommer hem.

/Therése



Slut..

Är helt slut! Har vart i gång enda sen jag vaknade med att ha städat och jag har även hunnit tvätt typ 5 maskiner. Så nu är man rätt slut. Tog över 2 ½ timme att städa allt som ska städas. Känns som att man håller på med något hela tiden. Så fort man tror man ä klar med allt så kommer man på ytterligare en sak som man ska göra. Men det är ju bra att man kommer på det när man väl håller på. Eller Hur?? Och nu så ska ja ta och ställe mig att laga middag och lunch till i morgon. Så jag kommer sova mycket gott i natt efter allt fejande!

See U later!

/Therése






2 Advent

Blev en lång sovmörgon idag, vakande nyss och blev helt chockad när jag såg att klockan stog på 11.54. Känns som halva dagen har gått och jag som har ganska mycket saker att göra idag. Så det var bara att kasta sig upp ur sängen och fixa frukost. Hann även slänga in en maskin! Som kommer bli en av många maskiner som kommer gå idag. Nu sitter jag och äter "frukost" och efter den blir det städning för fulla muggar. Så jag kommer ha fult upp resten av dagen! Nää nu måste jag börja så jag blir klar någon gång... Hoppas ni får en mysig 2 advent!

See U Later..

/Therése





Filmkväll

I morse när jag vaknade så hade jag inga planer men sen helt plötsligt när jag kommer in från en liten kvällspromenad så får jag frågan om jag vill hänga med och se på film med några klasskamrater! Jag sa naturligtvis ja! Har ju haft en väldigt tråkig dag i övrigt så det var kul att komma iväg och umgås. Så det var bara att hoppa ur mjukiskläderna och slänga på sig ett par jeans och sätta upp håret i en hästsvans och sen dra iväg för att kolla på film. Vi kollade på "Made Of Honor" & "Skruva den som Beckham". Vissa av oss hade redan sätt dem, men de är två bra filmer så varför inte kolla på dem igen? Vart en mycket trevlig kväll med 6 goa tjejer! Men nu väntar sängen! Natti Natti...

/Therése




GRATTIS


Fick nyss rea på av pappsen att syrran och John hennes partner tog hem första platsen i Standar klass B. Snacka om att dem är Grymma! STORT GRATTIS till er båda!


/Therése


5 December

Har precis vart ute på en promenad i detta tråkíga vinter väder. Det regnar, är kallt och det blåser åt alla håll och kanter. Inge vidare skönt att gå ut, men det var skönt att komma ut lite så man slipper sitta inne och häcka hela dagen. Har ju som sagt inga planer för kvällen så det kommer bli en hel del film tittande och många koppar kaffe och te. Så det kommer väl bli en hel del sprinagde till toan! Hahhaa... Vad ska ni göra den lördags kväll?

/Therése




....



The greatest thing you ever learn, is just to love and be loved in return




Natti Natti



Dålig Mottagning?!

Sitter förtillfället och försöker kolla på Idol. Men det går inge bra för jag har ingen bra mottagning på min TV. Den hackar hela tiden speciellt när de åker förbi en bil och det verkar som att det är rusningstrafik på denna lilla gågata den kväll! Just denna kväll när jag verkligen vill kolla på TV! Får hoppas att jag får tillbaka bilden snart så jag i all fall får se vilka två som går till final! Hoppas att det blir Tove och Erik! Håller mina Tummar!

/Therése



Helg!

Det vart ingen spruta idag! För vacinet var slut. Jag är inte förvånad om jag säger så, för de enda som typ sägs på nyheterna nuförtiden är att vacinet är slut överallt, så jag är som sagt inte fövånad att det var slut när jag kom. Så jag kommer få ta den nästa vecka när de har kommit nytt. Så nu kommer en stor del av min helg gå åt till till att oroa mig om sprutan! Hatar verkligen sprutor! Usch... Men nu är det helg igen och  jag har ingenting att göra!  Jag Hatar verrkligen helgerna nu förtiden när jag inte har något planerat. Tiden går verkligen långsamt. Finns inget annat att göra en att kolla på film och typ träna. Snacka om tråkigt! Så om det är någon som har något bra tips så är jag öppen för förslag! Men det kommer väl sluta med att jag kommer bo på F&S i helgen om jag inte får något annat att göra. Det är aldrig fel att träna! Nä nu är det dags för lite mat och snart börjar IDOL!
 SEE U Later..

/Therése

13 dagar kvar!



4 December

Usch! NU ska jag snart iväg för att ta den förbaskade sprutan! Har verkligen inte lust för jag har sådan sprutfobi! Hatar allt som har med nålar att göra när dem ska in i kroppen. Ser verkligen inte fram emot det, Men har lovat dem där hemma att jag ska at den, så jag har inget annat val. Nää nu ska jag kila! Wish me Luck!

/Therése





3 December

Nu är man bra seg! Det märka satt man har tränat två dagar på raken. Men jag ska inte klaga för jag gillar träningsverk. Då vet man att man har tränatoch att det ger resultat. Men nu blir det ingen träning för en på måndag. Så jag får vila upp mig i helgen!

Men i morgon så bär det av till Vårdecentralen för att at den berömda sprutan! Vill helst inte ta den för jag hatar allt som har med nålar att göra. Gillar inte saker som man sticker in i kroppen. Usch! Men jag få väl bita ihop!

Nä nu ska jag ta och vara social, för Linda är här!

/Therése


Saknar min Part! ♥


3 December

God morgon! Ska snart springa iväg för att ta mig till skolan. Kommer börja dagen med 3 timmars lång lektion med företgsekonomi! Hoppas att det blir en lika intresant lektion som förra veckan annars kommer jag somna. ZzzZzz...Är inte lika hyper nu som jag var igår kväll innan jag gick och la mig, vilket jag skulle behöva var nu. Nää nu måste jag rusa! Ha en trevlig dag!

/Thereése





HYPER!!

Blir nästan sjuk när jag tänker på hur fort dagarna går! Är redan slut på den andra dagen i December. Helt sjukt! Men nu börjar det i alla fall bli kallare ute! Har vart minusgrader hela dagen och massor med frost, så det kändes nästan som att det var snö ute. Får hoppas att kylan håller i sig så man får se lite snö falla ner från himmlen och lysa upp mörkret lite. Skulle verkligen behövas.

Efter skolan drog jag i väg till F&S och tränade. Hade verkligen ingen lust idag men när jag väl vara klar med passet kändes det helt underbart, fick värsta energikicken och har vart helt hyper sen klockan 18.00 och är fortfarande inte trött. Knäppt! Skulle behöva gå på ett pass till för att komma ner i varv. Men det får vänta tills i morgon för då blir det träningen igen!! Mår verkligen Super bra efter att ha tränat! Borde kanske gör det mer än 3 gånger i veckan?? Men det får nog vänta tills efter jul och nyår i sådana fall!

Fick även mitt  julschema idag! Ser verkligen framemot att komma hem till Stockholm och jobba och träffa massa (förhoppningsvis) glada kunder. Jag kommer jobba 20-24 december, 26-27 och även nyårsafton. Kommer bli super kul och det är aldrig fel att tjäna lite pengar heller. Speciellt när man är en fattig student!
Nää, nu ska jag ta och komma ner i varv med en kopp te..

/Therése

P.S. I morgon är det enbart 2 veckor kvar tills jag får åka hem till Familjen! ♥




FreeeZzzZzzZZing cold

Jag håller på att smälla av för tillfället! Känner knappt min fingertoppar längre för att det är så jäkla kallt i mitt rum. För tillfället har jag på mig två par mjukisbyxor, ett par vanliga strumpor och ett bar tjocka och sen tofflor på det. Har även en långärmad, tjocktröja, halsduk och fingervantar på mig. Och till råga på allt så har jag mitt duntäcke om mig också. Och det konstiga är att jag håller på att frysa ihjäl. Kommer behöva sova med alla dessa kläder för att jag överhuvudtaget ska kunna sova. Förstår inte hur det kan vara så jäkla kallt i här... Börjar väl hacka tänder snart! Men nu är det dags att sova, NATTI NATTI!!

/Therése




Jag ser det snö, Jag ser det snöa...

Jag ser det snöa, jag ser det snöa, det vra väl roligt HURRA!!
Eftersom jag tjatade om att jag ville ha snö i mitt förra inlägg så har jag fixcat snö här på bloggen! Tvärr stannar den inte på marken. Men fint vart det tycker jag!

Var och kika på julklappar tidigare idag med Lowa. Trodde jag skulle hitta fler än bara 1. Men hittade ingenting annat så får ta och tänka till ordentlig innan jag ger mig ut igen!

Förtillfället sitter jag och ojjar mig över min onda tumme. jag råkade ju slå mig själv tummen tidiagre idag. PUCKAD som jag är! Men om man är korkade och slår hamaren på tummen istället för på spiken så får man skylla sig själv! Och jag som trodde att jag var bra på att spika, men tänka vad man kan ha fel ibland....Nagel är helt blå nu och det vill jag inte gå runt med så jag ska ta och måla om min naglar så det inte syns! Finuligt va?? Det tycker ja i alla fall. Hahaha...

Nää nu sk jag ta och tända mitt kalenderljus och dricka en kopp te i kylan och mörkret! Men hade hellre velat haft glögg, Men det får bli en annan dag...








1 December

Jaha, Då är man inne i "Julmånaden". Men vart är snön?? Jag vet att jag är i den delen av Sverige där det sällan är snö, utan här regnar det i stället. Och det har jag fått nog av. Har inprincip regnat 50% av tiden jag vart här och jag menar allvar. Så nu tycker jag att det kan komma snö istället. Det är i alla fall kallare ute idag så man får hoppas att det blir ännu kallare så man kan få snö... För om det är december då ska det var kallt och snö. Men resten av året kan få vara varmt, hiihhii...Nää nu ska jag iväg för att börja mitt letande efter julklappar. Har mina funderingar på vad men det tänker jag inte avslöja här för dem som ska få dem kanske läser detta inlägg! Hihih...

See U Later...