"Lyssna ALLTID på din kropp"


Blir ytterligare en dag utan träning. Känner att jag är alldeles för trött för att stå och lyfta en skivstång med massa  vikter eller stå på ett band och springa. Så då är de lika bra att ta en extra vilodag. Även fast de e svårt när man helst av allt skulle vilja träna. Men hälsan är viktig så de e lika bra att vila när kroppen säger ifrån. De e sjukt viktigt att lyssnar på när kroppen säger ifrån. För om man inte gör de kan de sluta illa.

Så lyssna ALLTID på din kropp. Den vet när de e nog!

Kram T 


Trött


Åhh jag är så trött...Vill bara krypa ner under täcket igen och sova resten av dagen. Men de går inte. Snart dags att bege sig till plugget. Får hoppas att de fart där idag så man slipper bli ännu tröttare. Men få slänga i mig en kopp kaffe till innan jag ska bege mig. Jag undrar vad man skulle göra om inte kaffe fanns vid dess tillfällen?
Ska ta mig till gymmet efter pkugget och köra lite "Pump". Får hoppas att de går bättre idag än vad de gjorde i söndags när jag vara nära på att svimma! Men de tror jag...
Dags för en kopp kaffe till kanske!

Ha en bra dag
Kram T


Saknar "sötenosen" ♥


Ingen tropisk värme här inte


Man börjar märka att de e minusgrade ute nu. För värmen i mitt rum (i källaren) blir bara lägre och lägre. Precis som förra vintern vid den här tiden. Sitter liksom med halsduk och vantar inne. Så de e ingen trpoisk värme här inte. Ska ta och göra mig en kopp te innan de e dags att sova så man lite värme. Inge kul att frysa. SKulle sitta väldigt fint med en utlands resa just nu...

Kram T


Irriterad..


Jag blir så irreterad. Var ju hos läkaren tidigare idag pga. att jag sovit dåligt i över en vecka, blödigt sjukt mycket näsblod (flera gånger) om dagen och nästan konstan huvudvärk dem senaste dagarna. Men för att komma till de som gör mig så sjukt irriterad. Läkare sa till mig att jag inte få träna på två veckor eller mer. Pga att jag är stressad och behöver vila. Jag förstår på ett sätt hur han menar men jag blir ändå sur hur man kan säga så. Jag kan inte utesulta min träning helt. De går bara inte. Man kommer inte kunna vistas i samma rum som mig då. Jag måste röra på mig för att jag ska må bra de en typ av avkoppling för mig. Så jag blir så jäkla sur på hur han kan säga så. Man tycker ju att han kan säga at jag ska trappa ner på träningen men varför uteslta den helt? Jag vet när min kropp säger ifrån och inte orkar mer därav vart de ingen träning varken i fre eller lör. För jag kände att min kropp inte orkade mer. Så nu har jag avreagerat mig och kommer trappa ner på träningen ett tag fram över men de kommer defenitit inte uteslutas helt.

Kram T


Måndag igen


Nu är de måndag igen. Är de bara jag som tycker de e måndag jämnt?

Idag ska jag fina slipa lite på min rapport till mitt examens arbetet, sen ska jag även försöka skicka iväg några CV. Måste försöka hitta något jobb tills januari. Då man är arbetslös. Så hoppas på att jag får något svar i alla fall. Blir nog ingen träning idag, sorligt nog. Men vet inte om jag hinner de ska till läkaren 15.15. Så vi får se hur de blir med den saken.

Vart ett sjukt tråkigt inlägg. Men skit samma, nu måste jag sätta fart!

Kram T


Den gyllene Katten


Lussekatter är så mycket jul för mig. Men inget slår mammas lussekatter. Dem blir så saftiga och gula.
Så idag får jag nöja mg med en från ICA. För en lussekatt måste man ha när de e Advent. Så nu ska jag njuta av åets första lusse katt och lite glögg... För de e jag värd efter dagens Pump!

Kram T



1:a Advent



Äntligen första advent. Känns lite tråkigt att man är nere i Varberg under nästa hela December och tillbringar den mesta delen med sig själv. Får inte samma julstämning. Men man får försöka få lite julstäming så gott som de går. Åt Risgrynsgröt med massa massa kanel till frukost och de e jul för mig.
Ska snart ta tag i städningen och sen blir de lite träning på de. Ska även försöka hinna med att gå och köpa en lussebulle. De måste är ett måste när de e första Advent. Gärna med lite glögg och en kopp kaffe. Då får man ännu mer julstämning.

Dags att sätta igång, mycket att göra idag...

Kram T


Trevlig 1:a Advent


Finally


Nu är jag hemme igen och har hittat några julklappar i alla fall. Men har fått lite ideér vad de gäller dem andra klapparna. Så de känns skönt att lite är avklarat i all fall! Nu ska jag sätta mig ner och faktiskt ta lite glögg, äta några clementiner och läsa nya nummret av Blossom Magazine och lantliv.
 Kvällen kommer bli lugn. Har 4:a nya filmer som jag har längata efter att se. Så jag ska väl beta av dem...
Nu ska jag ta årets första glögg, har längtat så!

Kram T



Klappjackt


Har precis ätiti en god frukost och drukit upp min kopp kaffe. Så snart ska jag bege mig ut för att se om jag kan hitta några julklappar, så jag kan bocka av några på listan. Listan är inge vidare lång men sjukt svårt att hitta rätt sak till rätt person. Så jag hoppas att jag ska få lite ideér på dagens klappjakt.
De blir ingen träning idag heller. Mår bätter idag men vill inte riskera att bli sjuk så de blir en vilodag idag.
NU måste jag kila mycket att göra idag!

Kram T




Nooo


Dagen vart inte som jag hade planerat. Ställde till och med in träningen idag och de e inte likt mig. Men när de började närma sig träningsdags så kände jag att min kropp inte riktigt var med mig. Så jag bestämde mig för att skippa träningen idag och hoppas på att man mår bättre imorgon. Men nu har jag blivit sämre. Mår illa och har världens huvudvärk. Känner mig även lite frussen. Men jag hoppas verkligen att jag inte håller på att bli magsjuk, för de har jag varken tid lust eller ork med. Har precis slängt i mig 2 Ipren och ska ta mig en kopp te och ska snart även gå och lägga mig så jag får lite sömn och förhoppningsvis vakan i morgon bitti pigg och alert igen.

Kram T


101126


Nu är de fredag igen. Tiden går sjukt fort och på söndag är de redan första Advent, myss!
Ska snart ut på stan en sväng och kolla lite julklappar. För hoppningsvis så hittar jag någon. Sen ska jag iväg och träna lite Pump idag igen. Fick massa rus i kroppen igår efter Body Pumpen. Var så jäkla stark. Eller de var starkt för att vara jag. Så idag känns de extra gott att gå och träna. Ingen träningsvärk har jag heller. Trots att jag la på ca 2 kg på nästan varje övning. Så hoppas att pumpen går lika bra idag.
Nu ska jag ut och trotsa kylan och bli röd blommig om kinderna!

Kram T



"TomteLatte"


Måste tipsa alla Kaffeälskar om en nyhet som finn på Espresso House nu under jul. Nämligen "Tomtelatte"!
Latte med smak av kanel och kardemumma. Super god verkligen! Den ka även serveras med grädde på toppen om man vill. Men de skippar jag, inge vidare fan av grädde. Jag tar istället extra styrka på kaffet, blir nästan lite för söt för min smak annars.
Man får riktig julvärme i kroppen när man dricker den, och snart är den snart här!

Kram T


Coffe 2 Go


På vintern blir de exra mycket varma drycker och de är även 10 gånger godar.
Jag är en sån person som gärna dricker kaffe efter frukosten, men de hinns tyvärr inte alltid med.
Då är en termosmugg super smart, Coffe 2 Go! De skadar inte om de e en snygg Design heller.

Åhlens har kommit med en super smart termosmugg, där man kan byta mönster på muggen. En väldigt fiffig idé tycker jag. Om man tröttnat på de gammla är de bara byta ut. Smart va?

KramT


Explosion


Ena av mina "snäckor" till mina hörlurarna sprängdes igår under träningen och den andra är på väg att sprängas. Så idag efter plugget så blir de att införskaffa sig ett par nya hörlurar...

Kram T


God Morgon


Idag är jag inte vaken. Har knappt sovit en blund inatt. Ena sekunden var de för varmt andra för kallt sen för ljust osv. De slutade med att jag fick sätta på avslappnings musik för att kunna sova. Men de verkade lyckas för jag somna... Men de vart inte många timmar. Tur e väl de att de e kallt ute så jag blir garanterat pigg när jag kommer ut. Längtar till dagens träning så jag får lite energi...

De blir den mysiga mössan idag så öronen inte fryser!

Kram T



Sjukt bra puls


Sen jag lyssnade på den här låten första gången (som var i lördags) så har jag tok lyssnat på den.
En sjukt bra träningslåt, med sjukt bra puls och gör så man taggar till lite extra.
Love It

Kram T


Endorfinerna sprutar


När jag tränar så älskar jag att utmana mig själv. Älsakr när de bränner i musklerna. De e underbart att låta endorfinerna spruta ut i kroppen och man blir så där skönt trött efter en lång dag med jobb eller skola. Jag blir sjukt pigg och lycklig efter ett bra pass eller en löprunda. Man kan ju tycka att energin försvinner när man tränar, men för mig är de faktiskt tvärtom. Jag blir sjukt pigg. Därför försöker jag undvika att träna så sent som möjligt. För då tar de evigheter för mig att somna på kvällarna. Det är de där endorfinerna som frigörs när jag tränar som gör mig beroende av just träning. Älskar verkligen KICKEN efter ett hårt träningspass...

KRAM T


Taadaaa!


Mina vistkort var de som låg i paketet. Vart väldigt nöjd med resultatet!




Paket


Titta vad jag har fått! Vad kan de innehåll?




24/11


 God morgon alla fina läsare! Ni blir bara fler och fler och de taggar mig och gör så jag skriver mer...

Sitter med mitt kaffe och lyssnar på Oskar Linnros. Ska snart iväg till skolan en snabbis. Behöver lite miljö ombyte. Skönt att slippa källaren ett litet tag i alla fall. De behövs verkligen...
Idag är de även en månad kvar till jul och jag börjar känna mig lite små stressad när de gäller julklapparna. Har inte handlat en ända. Ska försöka handla några i helgen så jag kommer en bit på vägen...

Nu måste jag kila, skrver mer senare....

Kram T



...


Nu har jag äntligen satt mig ner och precis ätit klart. Är rätt slut efter dagens träning (Body Pump + Cross). La på en hel del extra idag på pumpen så mina muskler är rätt slappa just nu och jag ser fram emot morgondagens träningsvärk. Nu ska jag ta och kolla på en film...

Kram T


Time 4...


Dags att släppa skolarbetet för idag. I alla fall för stunden. För nu ska jag iväg och rensa huvudet.
Ni vet förmodligen med vad...

Kram T


Kaos??




Så här ser inprincip hela min säng ut jst nu. Överfylld med pappaer, pennor, överstrykningspennor, Klisterlappar, lim. Till och men körkortsböckerna ligger här någonstans med vet inte vart för tillfället. Är lite väl mycket prylar just nu. Ett Kaos helt enkelt...

Kram T


De snöar...


Tittade precis ut och såg att De snör! Äntligen så är de vitt ute. Men de e ju Varberg man bor i så man får inte räkna med att den ligger kvar...
Men man kan ju alltid hoppas. Även fast jag älskar julen så tycker jag att de inte blir samma julkänsla om de inte
är snö ute. Snön lysre upp mörkret, så de känns ljusare än vad de är. Mysigt värre...
Nu när de äntligen är snö ute så får jag mer och mer julkänsla i kroppen och blir ännu mer sugen på glögg. MEn glöggen får vänta tills på söndag.

Kram T
 


23-11-2010


Helt sjukt har sovit ca 10 timmar 3 nätter i rad nu. De e verkligen inte likt mig. Får nog ställa klockan imorgon så hela dagen slipper gå åt till att sova. Har en hel del saker planerat idag aom jag ska försöka hinna med innan 4 då jag ska iväg träna. Ska börja med att sätt igång med att kolla igenom min rapport igen och fixa lite med min portfolio. Ska även försöka tvättat några maskiner och försöka hinna damsuga också... Så de e lika bra att sätta igång med rapporten och ta en kopp...

Kram T



Inte långt kvar nu...


De e åter en ny vecka och bara en vecka kvar tills första advent. Längtar så efter julen. Årets mysigaste månad. Längtar eftera att få ta den första glöggen. Mums..
Dessutom snöar de ute nu så man längtar ännu mer till Julen nu...


Kram T




Är redan i fullgång med examensarbetet och ska snart ta en paus från pluggandet för att ta mig till gymmet och köra lite kondition. Skippar Pumpen idag. Känner att vissa muskler behöver vila idag så då passar lite kondition jätte bra. Blir väl 20 min Crosstrain och 30 min löpning som vanligt.


Veckans Träning



Kram T


TV - Serier


Slår vad om att alla har någon typ av TV-serie som man följer slaviskt.
Jag har de i alla fall. De inte bara en för den delen heller...
Här är några av dem:

Vampire Diaries
Gossip Girl
Legend Of The Seeker
True Blood
Desperate Housewives


Kram T



Gå in i en annan värld


De e precis de jag ska gör snart. Ska nämligen släppa allt som har med skolan att göra och kila iväg till gymet. Behöver rensa hjärnan mer än vanligt nu när de e mycket i slutspurten. Men de e bara bra.
 Dagens träning kommer bestå av 35 min löpning och 60min Body Pump.
Bra start på helgen!

Kram T


WTF???


Blir så jäkla sur på vissa människor. Vad är Problemet?






Almost there..


Nu är jag framme i Göteborg och väntar på att Öresundståget. Har gått otroligt fort idag, inga förseningar och inget annat problem. Och de är nog första gången i världs historen så SJ håller tiden. Dem har med andra ord lärt sig...

Kram T


Tofflor


Är de någon av er som vet vart man kan få tag i ett par duntofflor eller i alla fall ett par tofflor som har samma typ va modell som dem på bilden?
Måste ha ett par tofflor om mina fötter ska överleva nere i Varberg.

Kram T





Back...


Nu sitter man på tåget igen. 5 veckor går sjukt fort. Har inte alls hunnit med allt som jag hade tänkt göra. Men sånt är livet när man har ett fullspäckat schema hela tiden. Men e snart uppe igen, så får se till att göra allt som jag inte hann med då... nu ska jag ta mig en kopp kaffe och kolla på en film. Hann inte med något kaffe i morse innan jag åkte se de e på tiden med en kopp.

Kram T


Skulle ha suttit bra med en löprunda nu på morgonen. Men de hann man tyvärr inte med!
Får ta en tur imorgon istället och kanske även en tur till gymet..


Beroende


Under vinterhalvåret har jag ett stort beroende. 

CLEMENTINER & APELSINER

Men framför allt CLEMENTINER. Kan lätt leva på de under vinterhalvåret.
Är de bara jag som är beroende av dessa små goda citrusfrukter?

Och på tal om detta så fick jag världens roligaste present av min Praktik plats! En påse med massa clementiner och apelsiner. De är bland de roligaste present jag fått. Hahhaa...


Kram T

 


Fredag


Åhh, vad jag läntar tills ikväll. Ska träffa två goa tjejer som jag inte träffat sen i sommras.
Kommer bli en mycket trevlig kväll!




Redan?


 Har de redan gått 5 veckor? Vart tar tiden vägen? Kändes som de inte alls var 5 veckor sen jag kom upp till Stockholm. Förstår verkligen inte vart tiden tar vägen. Redan imorgon kvart över nio bär de av ner till Varberg igen för att ta tag i slutspurten, med examnesarbetet och annat. Nästan gång man kommer hem är utbildningen klar och jul dessutom. Måste faktiskt erkänna att de ska bli skönt att få bo själv ett tag nu. De e tuffare än vad man tror att flytta hem till familjen när man bott själv ett tag och sköter sig själv med egna regler och annat. Har växt sjukt mycket under den här tiden som person. Var ju rätt jobbigt i början att bo själv men nu är de bara skönt. Så hoppas man hittar något eget när man kommer hem sen...

Kram T



Vad är detta?


Vad är de för skitväder rent utsagt. Snö blandat regn och slask. Blää för November! Hade tänkt ut och springa i morse egentligen. Men de fick jag ta och ställa in. Först trodde jag att de bara regnade lite lätt och de gör absolut ingeting men sen märkte jag att de typ var halvstorm ute så kände jag att de e lite väl överdrivet att springa i detta väder. Jag vet att jag e knäpp som startar dagen med att gå upp vid 6 för att ut och springa. Men jag e inte så crazy att jag går ut och springer när de e halv storm. Någon måtta får de faktiskt vara, fast de kan vara svårt och tro ibland. Så jag sov 45 min till och satte sen på mig ordentligt med kläder och gick en powerwalk istället. För om inte plan A fungerar får man nöja sig med plan B. SKITVÄDER...

Tror de e dags för en clementin så man blir på lite bättre humör!

Kram T




NU..



.. är 2 timmars promenad avklarad. Så nu ska jag ta och dra mig mot Solna. Hoppas ni får ne fortsatt trevlig lördag i solen...

Kram T


Solen skiner


Klar blå himmel och strålande sol. Perfekt väder för en riktigt lång promenad med knäpp hunden. Hade egentligen tänka klämma in en löprunda nu på morgonen innan frukosten. Men tänkte att Part kunde behöva en riktigt lång promenad idag och få springa av sig lite energi. Med tanke på att hela famljen ska vara borta på danstävling idag så då passar det mycket bra med en lång promenad med grabben. Kanske dags att sätta på sig lite varmare kläder och bege sig....

Kram T


"Fit 4 Fight"


Nu har man fått ny energi igen och "fit for fight" dem 3 timmar som är kvar innan de e dags för sstägning. Hann klämma in en 30 min powerwalk idag igen efter lunchen. Träningsfreak som man e så försöker man ju klämma in så extra mycket motion/träning som möjligt. Så en powerwalk gjorde susen. Jätte skönt att bara få komma ut och släppa allt ett tag för att sen komma tillbaka och ha massa ny energi. Så de e ett lite tipps från mig till er. Gå från jobbet en 20 30 minuter och kom sen tillbaka med massa ny energi.
Så nu hoppas vi på att de hoppar in många små glada kunder tills vi stänger.
Back To Work

Kram T


Kloka ord


Fall


Solen skiner. Löpningen gick bra. Snart frukost, Havregrynsgröt. De e Fredag. Underbart ♥


3 November


Sitter och har kaffe rast. Är väldigt lungt idag, så har suttit och hållt på med examnesarbetet ett tag. Rätt skönt att få tid till de på dagen. För i vanliga fall brukar jag sitta på kvällarna då man är sjukt trött och inte 100% engagerad heller för den delen. SÅ ikväll kan jag stolt gå hem från Praktiken och slippa gör anågot som har med skolan att göra när jag kommer hem. Funderar istället på att ta på mig löparkläderna de första jag gör när jag kommer hem. Det vart nämligen ingen löpning i morse för jag kände att min kropp behövde sömn. Den sa liksom ifrån. Eller de var snarare min mamma som sa till mig att hon helst inte ville att jag gick upp och sprang på morgonen för hon trodde jag behövde sömn. För de gick inge bra igår morse när jag sprang. Allt gick bara så fel som kunde gå. Den sa liksom ifrån. Men efter 11 timamrs sömn i natt så känner jag mig bättre så de skulle faktiskt sitta rätt fint med 6km slingan. Eller om de powerwalk med Part. De återstår att se...

Kram T


November


Då är vi inne i November! En månad kvar till juletider. Enligt mig är November årets tråkigaste, dystraste och mest ohändelserika månad på hela året. Den är helt och hållet onödig. De e inte vinter och inte höst. Bara dystert, mörkt och kallt. Inte äns träden e fina längre. Alla träd ligger ner på marken och där e dem inte lika fin som på träden. De enda positiva med November e att man har en anledning till att lyssa upp mörkret med mängder utav ljus. Men snart är väl denna ånad över också med tanke på hur fort tiden går. Så tråk månaden är snart över och då välkommnar vi julmånaden med stor öppna armar. Gillar verkligen julmånaden! Men de e nog bra o November tar slut innan vi börjar prata om tomtar och grannar mm.

Nu ska ta och göra mig en kopp te och krypa ner undertäcket och kolla på en film innan de e dags för krama kudden. 

Kram T