Ekologiskt

Idag började vi med en ny sak på Materialkunskap, nämligen temat "Ekologiskt". Det verkar faktist rätt så roligt. Roligt att lära sig tänka på ett helt annat sätt och samtidigt vara rädd om miljön. Men det var lite roligt i början av genomgången när våran lärare sa att hon hade vart ute och hämtat stjälkar och sånt i komposten! Lät lite weird, men hon hade en poäng! Men det ska bli Kul att använda sig av ett nytt sätt att tänka. Eftersom vi har börjat bli så miljövänliga i det här landet så kan det inte skada att tänka till lite extra! Eller hur? Kanske skriver senare i veckan hur det har gått och lägger upp en och annan bild.

Annars har det vart en lugn dag enda sen jag kom hem. Försökte tänka ut en affärside men vet inte om resultatet blev så bra som jag hoppades. Men det återstår bara att se. Sen var det den där SWOT-analysen som jag inte riktigt förstår mig på så det blir antingen rätt eller fel. Får hoppas på det bästa som alltid. Men har också märk att det har börjat bli extremt kallt inne på mitt rum kan inte gå barfota på golvet längre. Därför är det bra att man har dunntofflor, då slipper man frysa.


See You Later Aligator!!




24 7

Vet inte varför men har börjar tänka en hel del nu på sistonde. Förmodligen för att jag inte har så mycket att göra och är själv hela tiden, då blir det väl lätt så!
Såg P.S I Love You idag, har inte sätt den innan och den var extremt bra. Det är en sån film som verkligen får en att tänka till! Den fick mig att tänka på att det är alldeles för lätt att ta folk förgivet. Och det vet jag att jag har gjort vid vissa tillfällen. Tagit någon alldels för mycket förgivet utan att ens tacka och ta emot. Att kunna tacka och ge tillbaka är viktigt. Försöka komma ihåg det, så kom ihåg alla söta ord ni får ifrån vänner, pojk/flickvänner & familj. För det uppskattas & jag lovar er. När man tillslut märker att det inte finns kvar, så har det redan gått för långt. Man ska helt enkelt uppskatta varenda enskild liten minut som man har med dem man älskar och inte ta folk alldeles för mycket förgivet, eller sluddrar jag bara? Har kanske tänkt alldeleles för mycket på sistonde.

Aja, nu ska jag gå och nanna kudden!

See You Later Aligator!!
Natti Natti






Just Poems

Fire and Ice
Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with thosewho favor fire.
But if it had to perish twice,
I think i know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.

Ödet
Jag klara av vad som helst så länge det är sant.
Jag rätar på ryggen och går för att möta mitt Ödet, med min framtid i min hand.



If you reallt want to know the hole truth about who I'm.
Just look into my eyes!







Satisfied & Happy

Nu är den första riktiga veckan men schema avklarad! Känns helt rätt! Är jätte kul att gå till "skolbänken" varje dag och så ska det vara. den här veckan har vi bara hållt på men material direkt från natyren vilket är jätte kul att jobba med för det är så sällan man får göra det speciellt när man står i en butik! jag använde mig att Perukbuske blad, dem var dock lite svåra att arbeta med, men gick bra slutresultatet blev jätte bra! resultatet finns nedan.
I morgon blir det att jobba hemma hela dagen med uppgifter som ska vara klar till nästa vecka. Målet är astt hinna med så mycket som möjligt så jag slipper göra så mycket i helgen så jag bara kan koppla av! Känner att jag behöver det! men måste hinna med att hämta min tågbiljett också! men det ska nog gå och klämma in någonstans de med!

See You Later Aligator!







Kransen i helhet!


Närbild!


Närbild på ett annat arbet jag gjorde i veckan!



Går inge bra för mig, Har inge flyt helt enkelt!

Hur mycket otur kan en människa ha? Hoppas inte att det fortsäter så här för det orkar jag verkligen inte med! Började med att jag hade/har problem med internet. Sen även problem med tv.n till en viss del. För så fort en bil ställer sig utanför huset eller åker förbi blir det stillbild eller allat blir i slow motion! inte så där jätte kul att bo här nere när ingenting fungerar! Men sen för att göra allt ännu mer komplicerat så slutate mitt busskort fungera i går! För de var avmagnetiserat sa busscahauffären, pluss att han skällde ut mig och tyckte att jag hade använt kortet fel! Hur man nu kan göra det! Men om det nu var problemet varför skaffar man inte enkalre kort? Tille exempelt sånna som finns hemma i stockholm eller varför har nte alla samma busskort? Fick ett nytt kort i alla fall efter mycket om och men och det är huvudsaken!
Men för att sätta lite extra grädde på toppen av allat detta så hände det något annat idag, nämligen att det blev översvämning ner i källaren (SJÄLVKLART) där jag bor! Hur det nu gick till vet jag inte men det har i alla fall blivit stopp i avloppet som går från toan och köket! Så man får varken dusch eller diska eller något här nere nu! Utan vi måste gå upp två trapper för att dela allt med två andra så vi är fem personer på en toa/dusch och ett kök! Kan inte bli bättre! Har bara fått otur sen jag kom ner hit, kanske inte skulle ha flyttat ner hit! Jo, det skulle jag men man börjar ju fundera eftersom jag bara har otur hela tiden!

Det ända positiba är att skolan är bra och trivs jätte bra! Annars skulle jag flytta hem bums. För det är när sådana saker händer som man börjar längta hem till Familjen, Martin partin, Vänner och sin säng mm. Men det är skönt att jag bara kommer vara här i tre veckor till för att sen åka hem och ha "LIA" praktik. Så får väl bita ihop! Römokare skulle tydligen komma i morgon så för hoppningsvis så behöver vi bara dela kök mm med så många en dag! Får helt enkelt hålla tummarna!

Men nu måste jag gå och nanna kudden så jag kan gå ner i varv lite grann och sova så jag är pigg i morgon när jag ska till plugget!

See You Later Aligator,
Natti Natti!!









Lyssna på denna underbara lill unge! Fattar inte hur en liten flicka som hon kan ha en sådan vcker röst!

Great Day!

Ni som läste mitt inlägg igår vet att jag klagade på buss komunikationen här nere i varberg! Att bussarna går så sällan! Men det roliga är att när jag kom till hållplatsen imorse och kollade ta och kollade på tidtabellen så såg jag att det stog att den går en gång i timmen.Vart Överlycklig! Men ändå lite irreterad eftersom jag stressade i onödan. Men då kommer frågan, Varför står det då att den går så sållan på nätet? Snacka om dålig information! men det positiva med det hela var att jag i alla fall pigg när jag kom till plugget!

Idag började schemat på allvar vilket är kul, för nu känner man att man är på gång på allvar. Vi hade materialkunskap idag vilket förmodligen kommer bli mitt nya favorit ämne! Vi fick göra gipsmasker idag vilket kanske låter lite konstig eftersom jag går en floristutbildning men det var kul och lärorikt. Det gick bra förutom att jag fick svårt andas när man täckte för näsan! Men det fick nog alla! Kändes som att man fick en ansiktsbehandling! Var som en ny människa när man fick av sig masken!

Men nu måste jag sluta för att gå och nanna kudden så ja orkar med plugget i morgon!
See you later aligator!









Film Tips

Har tittat på rätt många filmer den här helgen för det har funnits ytterst lite att göra!
Därför tänkte jag att det passar bra med några filmtips så här på kvällskvisten! Har fått en del nya favoriter att lägga till samlingen! Här är några av dem som jag tycker man måste se

 ♣ Speak
♣ Lords Of Dogtown
♣ How to be
♣ Thirteen
♣ In To The Wild

Det är bara ett få tal av dem! Men hoppas att ni tycker demär lika bra som jag gör!

See You Later Aligator!










FUCK FUCK FUCK

Jag tror jag blir tokig!! Kollade nyss när min buss går i morgon till skolan för jag börjar kl.12.00. Och märker då att den går 10.00 2 timmar innan jag börjar och det tar bara 25 minuter till skolan ¨å det betyder att jag måste vänta i skolan i 1,5 timme innan lektionen börjar! Snacka om ruttet! Bara för att man har hammnat mitt i ingenstans betyder inte det att den ska gå så sällan i alla fall en gång i timmen tycker man! Men man är väl bortskämd eftersom man kommer från Stockholm och bussarna går i alla fall minst 4 gånger i timmen! Men Men jag får väl stå ut!








Vad gör man en tråkig dag som denna?


Jo, man tvättar! Kan inte bli tråkigare. Finns princip ingeting annat att göra förutom att tvätta för tvättkorgen är nästan full och det måstr ju göras eftersom ingen annan gör det åt en längre. Annars får jag väl ta och titta på film resten av dagen och kanske ut och gå om det inte blåser lika kallt som det gör just nu.

See You Later Alligator!




Funderar...

Tänk om man uppriktigt trodde
att någonting var sant,
men hade helt fel?
Tänk om man var så envist
övertygad om att man hade rätt,
att man inte ens övervägde
någon annan möjlighet?
Skulle sanningen då låta sig
tystas, eller skulle den försöka
att bryta igenom?
Fast man försökte stå emot?




Childhood is not from birth to a certain age and at a certain age
The child is grown, and puts away childish things.
Childhood is the kingdom where nobody dies.





Tiden går. Även när det känns omäjligt. Även när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke. Tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sakta, men den går. Till och med för mig.




Törnrosa = NOT!!!

Fattar inte vad det är för fel på mig, kan inte sova ha legat och snurrat i över 2 timmar nu helt sjukt! Får väl börja räkna får så kommer jag kanske somna inom den närmsta timmen! 1 FÅR, 2 FÅR, 3 FÅR, 4 FÅR........... ZZzzzZzZZzzzZZz



Blommor och Kaffe = ME LÖÖVE


Om varken blommor eller kaffe fanns vad skulle man då göra?
Fråga inte mig, för jag har inte svaret! Men enligt mig är båda helt UNDERBARA!

Jippi, Fick äntligen hålla på med blommor idag i skolan! Var inte i direkt toppform idag men det var första gången på den nya skolan och hade nog lite för hög prestations ångest, men bara lite = NOT!! Men i alla fall vi skulle göra en bukett och ett arr med blommorna som vi använde i buketten. Buketten blev inge vidare men arret blev rätt så bra i alla fall! Men det var bara första dagen av många många fler så det kommer inte bli sämre utan bara bättre! Hoppas jag i alla fall!!!

Här är i alla fall sakerna jag gjorde idag!







Saknar min Morriga Gulleplutt ♥




Ny stad

Nu har jag bott i Varberg i 5 hela dagar, tänka vad tiden går fort ibalnd. Men i alla fall! Jag trodde att jag hade lärt mig hitta i stan nu, för Varberg är inte så stort, trodde jag ja! Gick nämligen vilse när jag gick från affärern. Jag kom nämligen direkt från skolan och hade gått av tre stationer innan jag brukar gå av. Jag trodde jag visste vart jag va, men NEJ NEJ. Där står jag mitt i stan med en tung kasse och väska och vet inte åt vilket håll jag ska gå åt. jag ville inte verka korkad och fråga någon så jag gick åt ett håll och det visade sig vara helt fel håll så jag var tvungen att gå tillbaka för att gå en annan väg och då gick jag rätt men efter mycket om och men! Men jag kom hem i alla fall vilket är huvudsaken.

Men en sak till jag har märkt i den här staden är att alla tittar på en, ser dem att jag är ny i stan eller? Det är som att jag har en stor stämpel i pannan där det står "Ny i stan"! Helt sjukt! Men men det finns värre saker här i världen! Till exempelt som hunger, och med tanke på det så ska jag gå och laga omellet nu!


See You Later Aligator!


                                                                    
                                                                                  
Mina Sötnosar hemma i Stockholm! MISS U ♥





The Twilight saga

I Know! Jag är en av dem som är helt besatt av Twilight! Båda böckerna och filmen! Har läst böckerna på både svenska och engelska (tappat räkningen) och har såklart även sätt filmen så många gånger att det har blivit  hack i skivan! Jag är knäpp, jag vet men såär det bara! Ingen är Perfekt!
Så om du inte läser något för tillfället så har jag ett bokips till dig, kille som tjej, spring tll bibloteket eller bokhandeln för att låna/köpa boken och läs den. Den är UNDERBAR! Alla som jag har rekomenderat boken till tycker den är precis lika bra så du har ingenting att förlora!

Eftersom jag är så inne i "Twilight" så har jag ju inte missat att den andra filmen kommer ut den 20 November och har inte missat att se varken trailerna eller klippen! Som är helt FANTASTISKA! Vill se filmen PRONTO men det går ju icke, får helt enkelt nöja mig med de material som har kommit ut!

Väntan är lång men UNDERBAR när den är SLUT, vilket den är om 94 dagar!
                                                                                   

                                                                        

Den första Officiella New Moon Trailern



New Moon Sneak Peak "Motorcycel Scen" & "Volterra Scen"


New Moon Trailer 2 "Met Jacob Black"

KY

Dem som känner mig vet ju att jag har flyttat ner till Varberg för att fortsätta att plugga i Tvååker, och idag var det första dagen i den nya skolan. Men ovanligt nog var jag inte nervös, var helt cool lugn. Men det beror kanske på att jag redan kände två i den nya klassen. Båda från Stockholm och gammla S:t Görans elever.
Resten av klassen verkar jätte trevlig. Väldigt olka åldrar, 18 upp till över 40. Kan både bli bra och dåligt men tor att det kommer fungerar alldeles utmärkt. Alla har ju olika erfarenheter och kan dela med sig till varandra så det blir nog toppen!!!

Gick en långpromenad när jag kom och gick längs Varbergs strand, kust eller vad man ska kalla det. Var tvungen att stanna till ett tag under promemadem för att spana in några killar som surfade, vilket var extremt coolt! Surfa är något som jag ska och måste lära mig innan jag dör.

Men nu måste jag sluta måste laga lite FOOD. Får inte maten serverd längre utan nu måste man laga allt själv. Men det är tur man har en pappa som är en grym kock som kan komma med tips och råd fast han är ca 50 mil bort......

See you later aligator!

                                                                   
Bild från min Lång Promenad!




Irreterande

Irreterande

Fattar inte vad felet är, mitt internet håller på och krånglar. Har gjort det hela dagen, går segt tar ca 10 minuter att koppla upp sig för att enbart komma till startsidan. Det är 5 andra som sitter på samma nät som mig men det behöver Väl inte vara problemet? Eller?
Blir shit sur när saker inte fungerar so det ska speciellt när det är saker som man måste göra t.ex. kolla när bussen går imorgon, så jag inte kommer försent till plugget. Det skulle vara snyggt att komma försent första dagen. Men
det ordnar sig väl som allt annat.

Men ska ta och dra mig tillbaka kanske kolla på en film innan detär dags att nanna kudden, får se vad jag gör!
men först tänker jag lyssna på två av mina favorit låtar för tillfället! 
NATTI NATTI
                                                             
     


New Moon Soundtrack ♥




 

Bloggträsket

Bloggträsket!

Nu har man hamnat i detta bloggträsk! Trodde aldrig att jag skulle skaffa en blogg, men se vad fel man kan ha ibland. Har inte riktigt förstått mig på detta träsk eller världen eller vad det nu är, men det kommer!
Övning ger färdighet!

Men vad skriver man om i en blogg?
Många skriver ju om sin vardag, mode, intressen mm.
Men vad ska jag skriva om då?
Det återstår bara att se helt enkelt.
Kommer väl bli allt mellan himmel och jord.....