Oh My!

Var bara tvungen att lägga upp detta! När ni ser det kommer ni fatta! Jag är i ett så kallande chocktillstånd för tillfället....Tänk bara en månad kvar! YEAH

Helgen

NU är man hemma efter en mycket lyckad helg hos mormor och morfar. Har skrattat så mycket åt gammla och ny händelser som vi pratade om. Har till och med träningsverk i magen efter allt skrattande! Morfar kom och hämtade mig i lördags efter att han släppt av min mormor och gammal mormor i Länna. Så vi åkte dit sen när han hämtat mig. Men det tog ett bra tag innan vi hittade min mormor och gammel mormor. Både min mormor och gammel mormor är väldigt korta bara ca 1.55 typ, så dem är inte så lätta att hitta i en affär med höga hyllor. Så morfar och jag gick runt i alla affärer minst två gånger innan vi hittade dem! HAhahaHAhaa... Helt sjukt hur två personer kan försvinna i en butik! Men morfar och jag fick en riktigt promenad i alla fall! Det är ju alltid något. Sen åkte vi till farsta och gick på Stadium och då fick jag en ny vinterjacka! En röd, så nu kommer jag inte frysa i vinter! Vi tog även en fika och kaffet var så jäkla varmt att jag brände mig på tungan, har fortfarande en blåsa på tungan. Sen när vi kom hem så vra det dags för middag och sen körslaget. Men vi sapade mellan tre olika kanaler för de var tre olika program som alla ville se. Så ena sekunden var det Tv4 med körslaget, andra sekunden var det SVT1 "Här är ditt iv" och tredje sekunden var det SVT2 på någon dans tävling. Så mycket sapande blev det. Men det var väldigt lyxigt för morfar hade köpt hummer som vi som vi åt på kvällen med ett glas champnage! UScH vad snobbigt det låter, men jäkligt gått var det! 
Så det blev en väldigt lyckad helg men god mat, trevligt sällskap och EXTREMT mycket skratt!

Men det har inte bara vart en lyckad helg för mig utan även för min Lillasyster och hennes partner i deras första tävling tillsammans som gick i Katrineholm i helgen. Jag är en SÅ STOLT Storasyster just nu! För dem gick och vann i både latin och standard. Så himmla kul för dem! Snacka om att man är en stolt storasyster! 

 


In Action!




Helg!

Ja nu är det helg igen och enbart två veckor kavr innan jag åker ner till Varberg igen! Förstår inte hur tiden kan gå så jäkla fort. Helt sjukt! Veckorna går så fort. Nästan lite läskigt..

Flus har tävling nu i helgen i Katrineholm. Hennes första tväling på 13 månader och även henned första tävling med nya danspartner. Håller alla min tummar för dem och det hoppas jag att ni gör också! GOOD LUCK SIS! ♥ Så mamma och pappa är med henne där så jag skulle ha vart hemma själv men jag fårgade min mormor och morfar om jag fick komma till dem och vara där tills i morgon. Så jag sa snart bli upphämtad an min morfar, Ska bli kul att umgås med dem lite, var ett tag sen! Hoppas ni får en trevlig helg!

See U Later Aligator!!



Flus i sin fina Standarklänning! Lycka Till Gumman! ♥







091014 - Liten uppdatering

Känner att det är dags för en lite ordentlig uppdatering! Har inte vart vidare bra på det sen jag komm upp till Stockholm. Har haft för mycket att göra och dessutom alldeles för mycket tankar i huvudet, som jag inte haft på väldigt länge. Men dem kommer väl tillbaka som vissa andra saker också gör!

Är inne på min tredje vecka på praktiken. Kan inte fatta att tiden går så fort åker ju ner till Varberg om enbart ca2 ½ vecka. Känns ju som att jag precis kom, har inte äns hunnit med hälften av dem saker jag skulle göra när jag kom upp. Men allt kan man ju inte hinna med. Längtar inte ett dugg tillbaka till Varberg, Speciellt inte när man har en rolig Pratikplats och får slippa alla problem med "hyresvärden", trumpter, översvämningar och allt sånt. Plus att man slipper laga mat själv, Fö NU har man ju Mäster kock till pappa som lagar mat. Bortskämd eller vad??

Har äntligen börjat tränat lite smått igen! FINALLY! Är dock inte helt frisk men på bättrings vägen. Var på boxning med mamma i Onsdags riktigt kul var det, men det tyckte nog inte mina muskler två dagar senare när jag hade världens träningsvärk. Men det var skönt med lite träningsverk ska på pass på onsdag igen med mamma och hoppas att det gåt ännu bättre! Men det var väldigt roligt att träna med mammi, men hon är lite Scary, speciellt när hon gör sina miner när hon tar i när hon slår, Snacka om vilken SUPER MORSA man har. Imapad är bara förnamnet. HAhahaHAaa

Var på landet i helgen med familjen och var ute i skogen och plockade svamp. Blev en hela korgen plus några påsar! MYsigt med en helg på landet med familjen i det fina höstvädret! KOmmer bilder senare!

Får skriva mer i morgon för nu ska pappa ha datan! Natti Natti

SO LONG...












Vädret har fått FNATT!

God mOrgon! Vakande i morse och kände mig ovanligt pigg. Studsade upp ur sängen som en studsboll, hör inte till vanligheterna direkt. Brukar vakna till när jag fårr kaffe men inte idag inte. Men man har sånna dagar också!

Men det roliga, eller eoliga och roliga vet jag inte, men när jag satt och åt frukost så tittade jag ut en snabbis och hör och häpna, det SNÖAR! Japp du såg rätt SNÖAR! I Oktober det är helt sjukt. Var tvungen att titta en extra gång för att se om det var sant, vilket det var. Det kom dock inte så mycket och det stannade inte kvar på marken. Men fatt det SNÖAR I OKTOBER, I OKTOBER..... Vädret har fått Fnatt....






091005

Har haft en extremt tråkig dag. Har inprincip inte funnits mycket att göra på praktiken så dagen har vart mycket lång. Den har äntligen börjat lida mot sitt slut! Är extremt pigg nuförtiden, vet inte vad det beror på men jag tror det kan bero på att jag inte är fysikst trött. Eftersom jag tränar väldigt mycket och har inte gjort det på över tre veckor nu så har jag inte blivit riktigt trött, vilket är väldigt jobbigt. För jag ligger bara och snurrar på nätterna och är jätte trött på mornarna istället! NOT GOOD. Men nu är förkylningen borta tillräckligt mycket så jag kan träna. Ska gå på boxning på torsdag med hela fmiljen så då ska jag ta i ordentligt ända tills jag stupar. LÄNGTAR, vill ha torsdag NU! I morgon ska jag vara på praktiken försten sen sk jag träffa Mikaela, vert ej vad vi ska hitta på men det brukar alltid bli något kul. Sen på Onsdag ska jag täffa Tjejorna, ska bli SUPER kul. Känner att ag måste prata av mig ordentligt. Det kan behövas ibland!

Ska ta och titta på HEROS nu som har börjat, som jag har börjat följa igen så jag måste kila nu så jag inte missar hela avsnittet! NATTI NATTI











Shopping = Me Like

Halloj! Har haft en väldigt trevlig dag idag. Har vrat i Kista galleria med mamma och pappa medans Flus dansade. Så nu är man några hundra kronor fattigare! Köpte bla ett kamera fodral till min nya kamera, 2 tröjor, smink, skärp och nya vinterskor som jag länge suktat efter. Men nu är dem äntligen mina! Vi hann även ta en fika och satt och titta på massa folk. Vilket man aldrihg tröttnar på. Är så himla kul att se på hur folk klär sig och hur dem beter sig. Hahaha.... Sen när vi kom hem gick jag och mamma en promenad med Partin. Var riktigt skönt att komma ut har inte vart ute och gått på ett bra tag nu eftersom jag vart sjuk. Men nu är det över, peppar peppar, Så nu ska det tränas för full muggar.

Sen till dagens roligaste händelse! Mamma dammsög idag som hon alltid gör på söndagar och hon dammsuger på dess alla ställen. Jag skojjar inte. Men idag var det extra roligt när hon damsög. För hon damsög nämligen upp något i badrummet som vi håller på att renovera och då hör man mamma:
-Jag dammsög upp något, hahhaa
Och då frågar pappa:
-vad då för något?
-Något med en hatt!! (Säger mamma^^) 
OCh då visar det sig att hon har damsugit upp pappas ställ till hans bitts till borren. Hur F*N rent ut sagt lyckas man? SÅ då vart pappa tvungen att öppna damsugaren för att få ut stället.
MEn sen för att göra det hela ännu roligare. Ca 5 min senare när mamma har gått ner till nedervånigen för att dammsuga hör man värsta as garvet! Pappa, jag och Flus springer självklart till badrummet där hon dammsög och hittar då en mamma som ligger på golver och gap skrattar och säger att hon damsugit upp toalettknappen! Och då kommer denna underliga frågan: Hur kan man damsuga upp en toalettknapp som sitter fast på taoletten? Jag kan då inte svaret, men det gick tydligen i alla fall! Så nu har man skrattat så mycket så att jag har fått ont i magen! HAhhaahaha.. Hoppas ni har haft en lika rolig kväll som jag! Men u ska jag gå och dricka kaffe innna klockan blir alldeles för mycket! KRAM


       Golla Digi Field Pale Pink        Mod. 56, ICU        
Här är två av dem sakerna jag köpte idag!







Happy Birthday To ME!

HEllu alla glada! Har várt ganska dålig på att updatera min blogg på sistonde! Har haft rätt så mycket att göra. Men nu är jag här och har tid. I alla fall en liten stund, får nämligen gäster snart eftersom det är min födelsedag idag! GRATTIS till mig själv! Känns inge speciellt att fylla 19, det är väl att det är sista året man är tonåring man annras inget speciellt. Men hittils har min dag vart jätte bra! Hade lite strul med telefonen igår kväll, jag klickade nämligen in fel pin tre gånger på mobilen och då låste sig ju mobilen! Vilket jäkla pucko man är! Och min PUK-kod är i Varberg så jag trode först att jag kommer inte ha någon mobil på 4 veckor nu och jag kan verkligen inte vara utan min mobil, men det löste sig. Ringde comviqs kundtjänst i morse och dem fixade en ny PUK.kod till mig på en gång så nu är den som vanligt igen! Vart lite nervös ett tag men det löste sig! Men nu måste jag kila för nu kommer mina gäster.

Måste även Gratta världens bästa ZANDRA som också fyller år idag! GRATTIS GUMMAN! ♥