Run Bitch Run


Nu är de dags för en löprunda. Är helt vindstilla och inte så kallt. Perfekt löparväder. Får se hur mycket benen orkar springa idag. Men blir väl i alla fall 6km. Men kanske längre om benen orkar!
Wish Me Luck

Kram T


Sällskapssjuk


Har en hund som sitter och gnäller som är sjukt sällskapssjuk och en syrra som ligger i tacoskoma. Vilken underhållande lördagskväll. Ska snart bege mig utan på en runda med den sällskapssjuka och sen sätta mig ner i soffan och hålla systeryster sällskap och tittat på film. Blir även kudden tidigt för min del, ska ut och springa innan frullen i morgon bitti. Så de gälelr att vara pigg. Om inte annat blir jag de när jag sätter på mig löparpjucken.
Nu har jag fått nog på detta gnällande... dags för en liten kvällsrunda med vovvsen!

Kram T


Bad UPDATE


Ojjj, här var de dålig uppdatering. Vill inte direkt säga att jag har vart vidare duktig på att updatera bloggen på sistonde. Men mitt liv har vart ganska enformigt dem senaste veckorna, och de är inge vidare roligt att skriva om samma sak varenda dag. Dag in och dag ut...

Just nu sitter jag och kollar på film med systeryster, "Motherhood". Vet inte om jag tycker den är vidare bra. Men får väl titta klart på dem 40 min av filmen som e kvar. Sen ska de göras tacos. Mumma...

Kram T


Måndag 18/10


Ny vecka nya tag. Började min vecka med en 80 min körlektion. Känns bara bättre och bättre för varje gång jag sitter bakom ratten. Så ett steg närmare körkortet är jag nog! Ska även köra i kväll om jag hinner. De gäller att köra så mycket som möjligt nu när de finns tid.
Snart ska jag dra mig till Blåvinge och börja min andra praktikvecka. Får se vad denna vecka har att bjuda på.

vart ett lite rörigt och kort inlägg. Men så blir de ibland. Nu ska jag fylla muggtermosen och ta mig till bussen. Ska hinna till apoteket innan jag börjra. Ha en bra dag!

Kram T


Mysig Dag


Tjoohoo!  Nu blir de en liten snabbis bara. Ska nämligen snart iväg och kolla på syster min som ska dans SM i standard. Ser verlkligen framemot att se min lilla skrutt i sin nya standard känning. Eller lilla och lilla hon e 16 bast. Blir lika imponerad varenda gång jag ser henne dans.Kan inte fatta att de min lilla syster som snurrar runt där på golvet. Så sjukt duktig!t Hon har en sådan talang och de säger alla.
Vid sju ska jag träffa Cecilia och då ska vi ut och äta. Blir grekresturang. Ska blir så mysigt och kul. Så denna dag kommer bli en väldigt rolig och mysig dag.

Hoppas ni får en Jätte bra dag i de fina höstvädret!

Stor Kram till er alla fina läsare ♥


"Ojj, vad de blöder mycket här då"


Äntligen e de över. Nu är nervraket borta. Är fortfarande bedövad på två ställen. Känns lite lustigt att inte ha någon känsel. Fick tandläkarbedövning, som gör så jäkla ont att få. Var nästan så tårarna kom. Men man vill ju alltid visa att man e strakare än vad man e så jag höll in dem. Sköterskan sa du får säga ajj om du vill de e inte olagligt. För jag berättade om min fobi för blod och sprutor. Så de var skönt att dem visste. Sen när dem började skära så säger läkaren helt plötsligt "Ojj, vad de blöder mycket här då". Snacka om att jag höll på att smälla av. Och så ser man värsta blodtussen svicha förbi som e helt täckt med blod. De gjorde inte saken bättre direkt. Kändes som magen skulle vändas ut och in. Sen vra de dags för den andra och var tvungen att ta ytterligare en spruta lokalbedövning. Fy F*N. Gjorde 10 gånger ondare dessutom. Och sen när de e klart så ville läkaren att jag skulle kolla på stygnen så jag fick se hur de såg ut. För han hade gjort special stygn. "NU har jag gjort som en lite plastikoperation här förstår du, så nu kommer de inte synas lika mycket längre". Jaha tänkte jag, de var ju skönt att ett ärr kommer försvinna. Delvis i alla fall. Men jag avstod från titten. Sånt klarar jag verkligen inte av.
Men nu har jag ca 10 stygn som ska tas bort om 2 veckor och jag får ABSOLUT INTE träna hårt. Jag får gå men inte så jag svettas. Får inte springa, eller träna gym. Så nu dröjer de ytterligare 2 långa veckor inna jag får träna. Jag lovar att mina ben kommer få något ryck snart och börja sprattla eller börja springa och inte stanna på ett tag. Så tyåpiskt nu när förkylnngen ätnligen nästan e borta. Sånt här händer alltid mig. allt på en och samma gång. Otur eller vad. Nää nu e rasten slut...

Kram T



Nervvrak


Är sjukt nervös inför morgon dagen. Ska till läkaren. Kanske inget att vara nervös för. Men jag ska ta bort en leverfläck. Eller ska ta bort ytterligare en del av en leverfläck som jag redan tagit bort. Komplicerat, jag vet. Men i alla fall. Om man hatar blod, sprutor och allt som har med sånt att göra så e de inge vidare kul. Mår illa bara utav att tänka tanken på morgon dagen. Vill bara att de ska vara över. Vill inte gå och tänka på hur nervös jag e längre. Som dessutom gör så att allting blir 10 gånger värre än vad de e. Vissa saker gör en sjuk nervös och detta är en sak som gör mig till ett stort nervvrak.

Kram T


Tankar Thoughts


Tankar. Alla dessa tankar. Vart kommer dem ifrån. Dem verkar aldrig ta slut. När en upphör läggs de alltid till en. Sen helt plötsligt en vacker dag är den där tanken som försvann en dag tillbaka. De e som den aldrig har försvunnit. Tanken har bara tagit en paus. Legat där i bakhuvudet i ett litet trångthörn och väntat på att få komma ut igen. Cirkulera i knoppen. De blir som en ondcirkel. Speciellt om de e tankar man inte vill vet av. Saker man tycker e obehagliga. Tanken som inte släpps fri förens man har klarat av den där obehgliga saken. Som man aldrig trodde man skulle klara av. Tanken börjar oftast som EN tanke. Men ju mer man tänker på tanken så bildas de små sidospår om den tanken. Så tanken växer och växer och blir större. Och så börjar man tänka på alla dessa små tankar som skapades utav den stora tanken. Livet e bra komplicerat ibland. Fast tänk vad tyst och fantsilösa vi skulle bli om vi inte hade tankar. Så tankar e väldigt bra i slut ändan. Tankar styr faktisk våra liv.
Mer än vad vi tror.


Kram T


Onsdag 13 Oktober


God Morgon! Fick även idag en underbar start på dagen med en frisk powerwalk. Ett bra tips till alla som är morgontrött. Ta en morgon promenad! Dagen får en så mycket bättre start.
Ska snart kila till bussen och ta mig till Kungsholmen. Dagarna går så fort. Förstår inte hur de kan gå så fort. Någon som kan tala om de för mig? Aja, dags att kila. Hoppas ni får en bra dag i de fina höst vädret. De ska i alla fall jag ha!

Stor Kram T


Trött


Helt sjukt vad trött jag e. Ögonen håller på att gå i kors. Men jag måste hålla mig vaken. Ska nämligen kolla på Despreate Housewives. Så de gäller att försöka pressa upp ögonen och hålla dem öppna. Får se hur de går.

Har vart en väldigt lugn dag på praktiken. Men dagen har gått väldigt fort ändå. IStartade dagen idag med en 50 min powerwalk. Finns nästan ingen bättre start på dagen. Tänkte ut och springa först men jag tog med mig Part istället och fick lite sällskap. Känner mig inte helt 100 än heller så jag väntar med löpningen några dagar till. Fast de e svårt att hålla sig ifrån de. Har myror i bena...

Kram T


Tisdag 12 Oktober


1. Hur gammal är du om fem år? 25år
2. Vem var den sista du träffade? Pappsen och Flus
3. Hur lång är du? ca 1,70
4. Vilken var den senaste filmen du såg? Sherlock Holmes
5. Vem ringde du senast? Pappasen
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Vad duktigt! See U later, Puss"
7. Vad är dagens planer? Har vart på praktik och gått powerwalk snart sova.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad jag e på för humör.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta, i hela 17 år dessutom.
10. När såg du senast din mamma? Vid 8 tiden i morse
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/gröna
13. Har du någon gång hittat en katt? Vad är de för fråga?
14. Vilken är din favoritplats? För tillfället e de mitt rum. För det har en dörr...
15. Vilken plats föredrar du minst? Köket.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Antingen som lärare eller egenföretager. Kanske barn. Svårt att säga.
17. Vad skrämmer dig? Blod och spindlar. Mår illa bara utav att tänka på de.
18. Vem fick dig att skratta senast? Flisflus
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nepp
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar såklart
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 el 3
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt? Vem har inte gjort de?
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor, Älskar mina Converse. Skulle kunna ha på mig dem 24 timmar om dygnet.
26. Är du social? Tror de. I alla fall när man känner mig
27. Vilken är din favoritglass? Hallonsorbet eller chokladglass med kross
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Antaglien köpa lägenhet eller shoppa för en del och sen spara.
29. Tycker du om kinamat? Beror på vad. Men de mest är gott.
30. Tycker du om kaffe? Om jag gör. Är beroende
31. Vad dricker du till frukost? Te eller Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? Somnar alltid på mage men vaknar alltid på sidan.
33. Kan du spela poker? Nej, vill inte lära mig heller.
34. Tycker du om att mysa? Of Course. Vem gör inte de? ;)
35. Är du en beroendemänniska? Om jag e. Är beroende av bla Träning och kaffe.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, Zandra
37. Vill du ha barn? Ja, någon gång i framtiden
38. Kan du några andra språk än svenska? Inte flytande. Men kan några fraser och ord på tyska. Men kan även en del engelska såklart.
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och skor!
42. Äger du dyra smycken? ja
43. När känner du dig lycklig? Just NU bland annat
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Rotmos
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min syster Yster 
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett ärr på högerhanden men de är bara ett av många ärr som pryder min kropp.
47. Vad har du för ringsignal? Phantomen på Operan
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej men mamma har kvar dem.
49. Flirtar du mycket? Nja...
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen profilbild
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, men de är nog inte så svårt :P
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, har inte körkort, ÄN.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Bröderna Betzinis Spektakulära cirkusshow. (sjukt ba bok)
54. Läser du dagstidningen? Nej. är väldigt dålig på de.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej. men prenumerara på en annan tidning som heter Lantliv. Är en Underbar tidning med mängder av inspiration.
56. Dansar du i bilen? Nej, men sjunger gör jag mer än gärna. Och högt dessutom.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix Megapol 
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett hälsning på ett kort 
59. När var du i kyrkan senast? I sommras när jag jobbade och skulle leverera en begravningsdekoration till en begravning.

Kram T


Tatuering


Vill Tatuera mig mer än någonsin! Men har lovat en viss person att inte göra de förens i vår. Men detta lilla fyrklöver kommer få pryda min vänsterfot i vår!

Kram T


ÖVNINGSKÖRNING




Fy vad bra de känns nu. Nu när jag har kört mörkerkörning för andra gången i mitt liv så är jag inte alls lika nervös inför morgon dagen. Känns hur bra som helst. Har inte kört nu på 2 månader eftersom jag vart nere i varberg. Men de gick hur bra som helst. Så jag hoppas att de går lika bra imorgon bitti. Ska vara på körskolan 07.30 och kör i 80 min. Känns väldigt lngtid när man sitter så här men de går sjukt fort. Nästan lite för kort när man väl sitter där. Kommer ju köra 2 gånger i veckan nu fram tills praktiken e slut. Ska även boka in halkbanan snart så förhoppningsvis har jag mitt körkort innan året e slut. HOPPAS HOPPAS!

Kram T


Dålig uppdatering


Har vart väldigt dålig på att uppdatera sen jag kom hem. Har haft fullt upp ända sen jag klev av tåget i fredags. Hann inte klämma in något inlägg. Men nu sitter jag här och har tid.

Kom ju hem vid halv 4 i fredags och vid den värsta tiden dessutom. Rusningstrafiken börjar ju rätt tidigt på fredagr eftersom alla slutar tidigare. Eller de känns som de i alla fall. Känndes som att hela Stockholm var på centralen när jag klev av tåget. Plus att de var inte så lätt att hitta mamma och Flus heller för dem stog på perrong 17 medans jag stod på nr 19. Men tillsut hittade vi varandra (eller dem kom till perrong 19, för jag orkade inte släpa min väskor över hela centralen). Sen när jag väl kom hem var de bara att lasta ur allt och dra ner till centrum för att handla presenter till två kompisar som har fyllt år och även ingredinser till bakning. Sen hemm och packa upp allt. Ogillar verkligen att packa upp och packa. Finns inget tråkigare. Men nu när de gjort och skönt att bli av med väskorna så fort dom möjligt. Pappa gjorde fisksoppa till middag som jag hade önskat till middag. Så himmla gott att äntligen få ordentlig mat och pappas mat dessutom som alltid är så himmla god. Sen umgicks jag med familjen och gick och la mig väldigt tidigt eftersom jag vart upp sen 7 och skulle upp hyfsat tidigt nästa morgon för att förberda för mitt 20 årsfirande.

Gick upp vid 9 i lördags och började backa focaccia och kladdkaka till. Vart lite stressigt där ett tag men vi hann klart innan gästerna börjad trilla in vilket som var huvudsaken. De bjöds på italienskbuffe som pappa självklart fixat och allt var jätte gott. Så glad över alla som kom och firade min 20 årsdag (1vecka sent) och för alla fina presenter. Var en jätte lyckad kväll. De vart även utång på kvällen. Var riktigt kul. Men ont i fötterna och sjukt segt att de tog 2 timmar hem när vi väl skulle röra oss hemmåt. Så halv 5 satte man fötterna innan för dörren och 20 i 5 låg jag i sängen och sov. Vaknade halv ett och var sjukt trött. Men nu är jag piggare men har tagit de lungt hel dagen. Ska snart iväg och övningsköra med pappa. Måste sitta bakom ratten innan körlektionen som jag har imorgon halv 8. Börjar bli lite nervös. men de ska nog gå bra. Imorgon är de även dags för praktik igen. Den sista praktiken dessutom. Ser verkligen fram emot att ha praktik. Ska bli sååå kul. Känner på mig att de kommer bli 5 lärorika och roliga veckor.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja gör mig iorning för att sitta bakom ratten.
Kram T



Dem har gjort de igen!


SJ har gjort de igen. Tåger är 1½ timme försenat. Så istället för att vara framma 13.55 kommer vi vara framme ca 15.30. Blír så sjukt irreterad. Fattar inte varför de alltid måste vara så mycket problem. De e tur att man har datorn. Har gätt upp teorin. Så nu blir de film resten av resan. Så tack för att datorn finns i dessa situationer.
Hörs i Stockholm! 
 
Kram T



Naturen är en större inspirationskälla än vad man tror.



Sitter och kollar ut och ser vackert höstlandskap som susar förbi. Så himla vackert. Hösten är en sådan otroligt fin årstid. Fina färger, Inspiration, röd blommig om kinderna. Så himmla mysigt.  Träden är helt underbara. Jag sa härom dagen till en kompis att sen jag började på denna utbildning så har jag börjat uppskatta naturen allt mer och mer och ser de som ett konstverk. Har alltid gillat naturen och älskat att gå i skogen och plockat svamp mm. Men aldrig tänkt på hur vackert de faktiskt e. Eftersom KY-utbildningen ligger på en lantbruksskola så har vi stor tillgång till naturen. Vilket är hur underbart som helst. Finns mängder med träd, buskar, fält med olika växter och massa annat. Så sjukt mycket inspiration. Och hösten ger mig ännu mer inspiration. För de har ju börjat komma så mycket fina bär, blad mm. Inte bara de gammla gröna. Finns mängder av nyanser på bland, växter. Sånt man sällan hittar på sommaren och våenr. Hösten är verkligen en stor inspirations källa för mig. Även fast de ser kallt ut ute så utger träden på något vänster värme i mina ögon. Underbart! Kommer defenitivit börja gå mycket mer nu när jag kommer upp till stockholm och inte bara stå inne på gymmet eller träningslokal. Ska njuta av varenda sekund som går med en lång höstpromenad. Självklart ska världens underbaratse vovve få hänga på.


Gjorde ett arrangemnag i veckan som är höstinspirerat. Massa vackra färger.
Arrangemanget ska vara till en Recpetionsdisk. Tycker den skulle passa riktigt bra som ett välommnade.
Eller va tycker ni?

Kram T


NEXT STOP, STOCkHOLM


Nu sitter jag på tåget upp till Stockholm. De vart försening som vanligt. 35 minuter. Inte så farligt. Men de är inge vidare sitta på en perrong med 3 blytunga väskor som man knappt orkar dra och typ alla sitter och stirrar på en och tycker man är knäpp som har så mycket packning. Nu sitter jag i alla fall här och är i Stockholm tidigast kl.14.15. De skulle inte förvåna mig om de vart ännu mer förseningar för de är SJ experter på. Har nog aldrig kommit fram den tiden som tåget ska vara framme när jag har åkt med dem. Men hellre tåg än buss. Tåg går snabbare fast de e förseningar och buss är sjukt drygt för de tar typ hela dagen. Så Sj är bra i längden! Kommer ägna inprincip hela resan åt till att plugga körkortsteori. Så de kommer inte bli en lång resa. Hoppas jag i alla fall.

Kram T


Natti Natti



Packa


Nu är 1 av 3 väskor helt packad och klar. Trodde att jag enbart skulle behöva 2. Men e man tjej så e man. Har lite mer kläder, skor och övrig prylar än vad man kan tro. Så de kommer bli en kamp att få ner allt. Men ner ska de och ner kommer de komma. För jag är envis. Så om jag nu kommer behöva sitta, stå, stampa, ligga, eller ringa på extra hjälp så kommer jag göra de, för igen de ska dem och allt ska ner. Men jag har lyckts förrut så varför skulle jag inte lyckas nu? Men de e väldigt ansträngsnde att packa och de e inte vidare kul heller för den delen. Jag blir sjukt frustrerad av att packa, känns hela tiden som att jag hat glömt något. Vilket som oftast visar sig när man kommer hem att man har glömt något. Något VIKTIGT dessutom. Kanske ska börja skriva listor så jag verkligen inte glömmer något. Nää, de tar för mycket tid. Men med lite bra musik i bakgrunden så fungerar de mesta. Även packningen. Så imorgon ska de sista ner och på fredag 09.55 bär de av hem till Stockholm för att vara där i 5 veckor och ha praktik. Ser verkligen fram emot praktiken. Ska bli sååå KUL!
Kan inte fatta att de är sista praktiken och ca 10 veckor kvar av utbildningen. Ju mer jag tänker på de ju mer tänker jag på hur mycket jag kommer sakna KY-klassen. Vissa mer än andra men ändå. Vi är nu en klass på 15 tjejer i alla åldrar och har väldigt bra sammanhållning. De tycker jag i alla fall. Självklart är man med andra mer än andra men ändå kommer sakna alla sen. Så de känns lite mysko att detta 1½ år snart e slut. OCh de går bara mot de bättre hela tiden, hoppas jag i alla fall.

Kram T


Ny dag


Ny Dag med Nya Tag. John Blund hittatde faktiskt hit igår kväll. Somnade nästan direkt när jag lagt mig igen. Eller jag kan ju altid inbilla mig att de var han. Blir lite roligare på de viset. Förkylningen känns faktiskt något bättre idag. Så jag hoppas att de håller på att vända.
Klockan ringde halv sju och då kände jag verkligen inte för att gå uoo ur sängen. Var så sjukt kallt utan för täcket. Även fast jag ahr ett elelement precis brevid sängen så är de svinkallkt på mornaran. I natt var de faktiskt förstsa gången för i år som jag sov i mjukisdress. Inte undra på att man blir förkyld hela tiden när de är så kallt här hela tiden. Ska strax kila, blir upphämtad snart. Har floristdesign hela dagen idag. Så nu ska fantasin flöda till 110%. Hoppas jag på i alla fall. Nu ska väskan packas sen dags att kila. Ha de bra bland löven

Kram T



Sömn




Rygg, sidan, mage, rygg, sidan, andra sidan, rygg, mage, rygg, sidan, mage, rygg, sidan, andra sidan, rygg. Så har mina senaste två timmar sätt ut. Tänkte vara duktig och g och lägga mig hyfsta tdigt. Men de gick ju inte som planerat. Så nu sitter jag och kollar halvt på Scrubs och lyssnar på Kings Of Leon och Kent och hoppas på att john blund kommer snart med lite sömnstoft. Så mina små ögonlock kan slås ihop och sova utan att vakna till väckar klockan ringer halv 7 i morgon bitti. Men de kan jag väl glömma. Gör ett nytt förösk...

Kram T


Beroende


När hösten/vintern kommer får jag ett stort beroende. Nämligen dessa två underbara frukter.
   

Apelsiner och clementiner är verkligen min passion när den tiden kommer. Kan äta flera om dagen. Skulle kunna leva enbart på de under den perioden. för de är så sjukt gott!

Eller vad säger ni?

Kram T


Kryper ur skinnet och myror i bena har jag för den delen också!


Håller ärligt talat på att kryp ur skinnet och myror i bena har jag för den delen också. Vet att de blir väldigt mycket tjat i inprincip varenda inlägg om att jag inte kan träna. Men jag blir helt koko i huvudet när jag inte får träna. Jag är i ett extremt behov av träning nu. Kommer allvarligt talat gå under om jag inte får träna innan veckans slut. Känner att min kropp inte mår bra utav att ha sådant här långt uppehåll utan träning. Men mina halsmandlar och denna jäkla förkylning är de som sätter stopp för allt och gör livet surt just nu. SÅ när jag kommert hem ska dem där jäkla halsmandlarna bort. Orkar inte med dem längre. Men i övrigt är allt sjukt bra.

Men nog om de nu. Kom precis hem från att ha suttit och pluggat på Espresso House i över en timme. Behövde komma ifrån källaren ett tag och byta mijö. Var sjukt skönt att sitta med sin latte i ena handen och teoriboken i den andra. De kommer jag defenitivt att göra igen.

Nu blir de en kopp te för min ömma hals!

Kram T



Flyt


Ibland har man flyt. Värkar i alla fasll som att jag haft de den sista tiden. Sitter och har egtet arbete. Men jag har inget att göra. Har redan gjort allt som ska göras och kan göras. Så jag känner mig rätt glad över att jag haft sådant flyt med allt och gjort allt direkt. Så man ite har massa saker att ta igen. Känns riktigt skönt. Men jag blir väldigt rastlös när jag inte har något att göra. Känns faktiskt lite onödigt att vara här idag. Har inte gjort någonting intressant sen jag kom till skolan. Har hjäpt några i klassen med vissa saker men inget annat. Men de är ändå rätt skönt att vara här så man får lite sällskap istället för att bara sitta hemma och glo.

De blir ingen träning idag heller. Hatar verkligen denna förkylning. Blir ju ännu mer rastlös när jag inte får träna och tänka på annat. Träningen är typ de ända som får mig att koppla av nuförtiden. Så min hjärna går på högvarv nu när jag inte har tränat sen förra Onsdag. Snart en vecka, Herregud. De är verkligen inte likt mig. Hoppas att de är över snart bara. Håller verkligen på att krypa ur skinnet.

När jag kommer hem ska jag plugga teori igen. Måste plugga stenhårt nu för nästa vecka sätter ju körlektioner igång på allvar. Så kaffe och teroiboken är mina bästa vänner nu när jag inte tränar.

Kram T


Lugn start



De vart en liten promenix idag. Tog en tur på stan med Linda och vi tog även en fika och satt och prata där i nästan 1½ timme. Skönt att snacka av sig. Fast man redan gjort de i helgen. Fast de finns nästan alltid något att prata om när man e tjej. Eller hur? Jag hann även hämta ut min efterlängtade biljett som tar mig hem till Stockholm på fredag morgon.

De är sjukt skönt med en lugn start på veckan. Även fast jag typ inte vart i skolan en enda måndag sen jag kom ner hit. Så är de sjukt skönt att vara ledig på måndagar. Eller ledig och ledig vet jag inte. Jag har pluggat hemma men när jag har känt för de vilket är  toppen. Känns som att jag får mer gjort när jag är hemma. Vilket kan tyckas vara konstigt för vissa. För de är ganska lätt att de slinker emellan andra saker. Men när jag väl sätter igång med något så tar jag paus när jag känner för de och sen sätter igång igen. Men alla är ju olika och de e ju tur de. Skulle vara lite tråkigt annars!
Men i morgon blir de plugget igen och inte en lugn stund. Så nu ska jag kolla på ett SATC avsnitt och sen krama kudden min

Kram T

             


4 Oktober


De är så sjukt fnt väder ute, Underbart höst väder. Solen skiner och hmlen är helt blå. De blåser en hel del men de gör de ju jämnt här nere. Funderar på att ta en liten promenad senare i lungt tempo. Kan fortfarande inte träna och jag börjar få myror i bena. Måste röra på mig. Så de skulle sitta fint med en promenix.
Men de skulle inte sitta helt fel med att en kaffe på en uteservering i de fina vädret för den delen heler. Kanske ska ta en promenad och sen sätta sig på en uteservering om de inte är för kallt de vill säga. Man måste ju passa på medans de är så fint som de är idag. Jag ska även försöka kläma in lite strykning också och lite teori. Har inte rört teori boken på hela helgen. Hade liksom ingen lust att plugga när jag fyllde år. Måste plugga lite till för nästa måndag har jag 2 körlektioner inplanerade i veckan. Ser framemot de och jag hoppas att jag snart har mitt efterlängtade körkort.

Dags att ta tag dagen!

Kram T



Happy Birthday To Me


Då var tonårstiden slut. Nu är man 20 bast. Helt sjukt egentligen. Tiden går så fort. Syrran frågade idag "hur känns det att snart bli 30?". Hallå har knappt vart 20 en dag och den lilla sjit ugen frågar hur de är att snart fylla 30. En lite fräkis. hahhaa, hon är för rolig.
Har haft en lugn men väldigt bra dag. Inte gjort något speceillt. Skulle ha tränat men är fortfarande lite halv förkyld. De vart rätt sent igår var hemma vid och soman väl vid två. Fast de är lite konstigt för jag vaknade kvart i nio och var hur pigg som helst och har vet de hela dagen. Tills nu då jag börjar bli sjukt trött.

Gårdagen vart jätte lyckad. God mat och väldigt trevligt sällskap. Blev bjuden på jätte god grekiskmat och vin på Zorbas av Linda. Fick nämligen de i 20 års present av henne. En jätte bra present! Vi drog även till Oktoberfesten som var nere i Varberg. De var helt Okej, väldigt mycket äldre folk, trodde att de skulle vara lite yngre. Men vi hade kul och de var huvudsaken.
Så Tack igen världens bästa Linda för en jätte fin 20 års present!
Och Tack alla andra för jätte fina gratulationer.
Har lite hemlängtan idag, men åker hem på Fredag och på lördag blir de Party!

Nu ska jag avsluta min 20 årsdag med en kopp kaffe och lite naturgodis (nötter + nötter med choklad överdrag) måste unna mig något idag för ovanligheternas skull, för man fyller ju bara 20 en gång. Ska även sätta på The Notebook (en undebart bra film) och njuta av dem 2 timmar som är kvar av min födelsedag.

Vill även säga stort GRATTIS till vännen min, Zandra ♥! Som också fyller år idag.
Stor kram till dig och den lilla i magen.

Tack igen och Natti Natti

Kram T ♥




Nu...


Nu drar jag!
Hoppas ni får en lika br kväll som jag kommer få!

Kram T


2 Oktober


Har haft rätt fultt upp sen jag gick upp. Vaknade rätt tidigt för att vara en lördag men rätt skönt att komma upp och få lite gjort innan jag sk iväg kl.5. Har tvättat, städat och fixat och donat och även hunnit med att plugga lite teori. Ska snart fixa lite lunch, det börjar kurra i magen och ta en kopp kaffe och kanske kolla på en film. Sen är de dags att börja göra sig i ordning för kvällen.
Är nämligen bjuden på grekresturang av Linda. Ska fira min födelsedag en dag i förväg. Super mysigt. Lite senare kommer vi som de ser ut nu gå på en Oktoberfest som är ner i Apelviken (tror jag de var). Så de kommer bli en jätte bra kväll. I morgon när den stora dagen är vet jag inte vad jag ska göra deräemot. Men de göringet firar den idag istället och så ska jag ju ha den "stora" festen sen när jag kommer hem till stockholm nästa helg. Så som jag skrev igår "detta kommer bli den bästa helgen sen jag kom ner till Varberg".

Kram T




DÄPT


Jag är sjukt däpt i näsan. Har typ använt upp en halv nässprayflaska idag. Får nog köpa en till imorgon.
Ska ta och göra en kopp te till och sen kolla på en riktig måbra film, de blir nog Mamma Mia. Men ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon. Natti Natti

Kram T


Life...




Min Fredag


Nu är de helg och helgen kommer defenetivt bli den bästa sen jag kom hit ner till Varberg. Den började bra med hotellfrukost som jag berättade om i förra inlägget. Vi som inte tar Gesällen blev ju bjudna på hotellfrukost på hotell Gästis. Dem hade en jätte god frukost plus att de var super mysigt hotel. Vi fick även rundvandring där och spa avdelningen var helt otrolig. Hela spat var kaklak i blått och vitt och spat var inte litet vill jag säga. Så jag undrar hur många kakelplattor som har satts in där. Så om ni någon gång kommer ner till Varberg och ska bo på hotell så rekomenderar jag hotell Gästis. Efter besöket på Gästis tog jag och Linda en sväng på varbegs gator. Vart två inköp för min del. Strumpbyxor och en ny mascara som jag har behövt länge. Nu är jag hemma och ska ta det lungt är fortfarande riktigt förkyld men inte ont i halsen som tur e. Så hoppas att den har vänt och att jag är på bättringsvägen. Orakra inte vara sjuk är sjukt enerverande. Rastlös som man e! (vill träna) :P

Kram T

Idag är de för övrigt två dagar kvar tills jag fyller 20! De närmar sig.


strul med internet & Hotellfrukost


Nu fungerar äntligen mitt internet igen. Fick strul med de igår kväll och dem på telenor kunde inte hjälpa mig då utav var tvungen att ringa vid 8 igen. Och efter en ny uppdatering så fungerar allting igen. De var hur enkelt som helst att fixa själv men om man inte är så där jätte teknisk så kan man inte lösa allting själv!

Ska snart iväg och äta frukost på hotell Gästis här i Varberg. Med dem i klassen som inte ska ta Gesällen och våran lärare i Företagsekonomi. Ska ävven lyssna på en där som ska berätta om deras "Speciell" Affärsidé. Ska bli väldigt intressant. Frukosten ska tydligen vara Varbergs bästa. Så man får ju hoppas på att den håller sig till ryktet. Nä nu måste jag rusa ska vara där kl.9.
Hörs senare, ha en bra dag!

Kram T