28 Januari


Har suttit på bussen mot Stockholm i ca 40 min nu! De är rätt halt på vägen så de går inte så fort som de brukar. Men man kan i alla fall inte klaga på vädret ute. Strålande sol och klarblå himmel, Me Like! Synd bara att man måste sitta på en buss hela dagen och inte kan ta en långpromenad i de fina vädret. Men åandra sidan är jag ju på väg hem så jag ska inte klaga! Men nu ska jag forsätta att kolla på filmen jag precis börjat kolla på!
See U soon!

Kram Therése



Huvudvärk


Känns som att mitt huvud kommer att sprängas i tusen bitár snart. Har en sån fruktansvärd huvudvärk så de är inte sant. Börjar nästan fundera på att jag har migrän. Ska nog ta och lägga mig snart och dra täcket över huvudet så de blir kolsvart och tyst, tror att mitt huvud skulle må bra av de. Tror att jag drukit alldeles för lite idag men shit samma.

NATTI NATTI
Kram Therése



Proud Of Myself


I DID IT! Helt sjukt! Jag klarade av att genomföra demonstrationen utan att svimma, springa ut eller bryta ihop. Snacka om att jag är stolt över mig själv. Men själva demonstrationen gick inte så bra enligt mig själv, men alla andra tyckte att de gick bra. Och de är väl huvudsaken att dem som lyssnade tyckte de var intressant och lärorikt. Men de viktigaste av allt är att jag klarade av genomföra den. Hade en hel del hjärtklappningar innan och under demon men när den var slut så rann all nervositet av mig och en stor sten lättatde från hjärtat. Men jag skulle verkligen inte ha klarat att genomföra demonutan min UNDERBARA klasskamrater och nära och kära. TACK för allt stöd och uppmuntran de har verkligen hjälpt, TACK! ♥♥
Så de kändes extra bra att gå och träna idag! SUPER, och nu har vi blivit hela 4 st, Jag, Emelie, Emma och Linda! Väldigt kul vill jag säga! Hoppas att de kommer  bli så i fortsättningen.
Dags att återvända till packningen, åket ju hem imorgon och stannar i Stockholm tills på måndag. It's going to be WONDERFUL!

Adios
KRAM Therése





Lätt Lunch - "Wraps"


Har precis gjort min lunch tills imorgn. Kommer nämligen inte hinna med att springa upp till matsalen i morgon innan demon. Så då vart jag tvungen att slänga i hop något och de blev, Supergoda Wraps! Ni som inte vet vad Wraps är: De är tortillasbröd med röra i. Supergott och Superenekelt. Bara slänga ihop en röra och sen lägga i ett tortillabröd.

Mina SUPERGODA Wraps


Har tyvärr ingen bild på mina så de får bli denna!

4st

Röra:
1 Charlottenlök
1 Avokado
1/3 Röd paprika
4 msk KESO
ca 2 msk Kräftstjärtar
Basilika (Fryst)
Svartpeppar
Salt

Gör så här:
1.
Fin hacka löken och tärna avokadon och paprikan.
2. Lägg sen ner de i en skål tillsammans med keson.
3. Tillsätt svartpeppar, salt och basilka.
4. Rör om.
5. Klar att Servers! 

Tips! Kan även använda röran till massa annat.
Ex. Som förrätt på en macka!

Kram Therése



BloggDesign


En av mina vänner har bett mig att fixa till hennes blogg så de har jag hållt på med idag! Jag är inte så jätte duktig och har inget ordentligt program att fixa dem i men de fungerar bra tills jag någon gång i framtiden skaffar mig ett mycket bättre program. Men hon vart nöjd och de är huvudsaken! Kolla gärna in hennes blogg och tyck till vad ni tycker!



http://ceeeecilia.blogg.se/

Kram Therése



Dagen D



I morgon är de "THE BIG DAY", då smäller de helt enkelt! imorgon ska ska vi ha den förbaskade demonstartionen som jag absolut inte vill genomföra men måste. För de är obligatoriskt! Har inte den blekaste aning om hur de kommer gå. Är så jäkla nervös för att stå där framme och prata för 15 pers jag inte känner. Har fått hur mycket tips som helst som jag ska göra för att känna mig lugn men inget verkar fungera. Men de återstår bara att se om dem tipsen fungerar i morgon. Men nu ska jag inte tänka mer på de idag, utan nu ska jag tänka på något annat och kanske göra lite armhävningar och situps!



Kram Therése



"Coffe Time"


Sitter i skolan och gör typ ingenting. Är nog dags att börja snart. Så man är lite förberedd när man ska prov filma idag! Usch säger jag bara. Men först blir de "COFFE TIME"!

Kram Therése





Akuten




God Morgon! Ska snart springa iväg till bussen för att ta mig till skolan. har verkligen ingen lust. Skulle vilja dra täket över huvudet och sova tills på torsdag då jag ska bege mig hem till Stockholm! Men de fungerar ju tvärr inte så. Var på akuten igår kväll för jag ahde extremt o´nt i hjärtat men de var inget allvarligt, dem trodde att jag kunde ha fått en propp men de resultaten på prover och EKG var helt normala. Så dem tror att jag är stressad för då kan man tydligen få ont i hjärtat. Men som tur är var de inget allvarligt. De enda som visades på resultaten var att jag har en infektion i kroppen, typ förkylning. Så de blir ingen träning för mig idag! Vilket SUGER. Men ska hem och gå en promenad istället när jag kommer hem så jag får röra lite på mig! NU måste jag rusa! Ha en bra dag!

Kram Therése



Rödbiten om Kinderna!




Kom in för ett tag sen från min Power Walk. De var riktigt skönt att komma ut och vädret var de ju som sagt inge fel på. Jag tog lite bilder i när jag var ute och gick. Var så himla fint med snön, vattnet och solen så jag var bara tvungen att knäppa några bilder. Och nu sitter jag här lite smått rödbiten om kinderna och ska precis gå och fixa en kopp te. Underbart!

Kram Therése



23 Januari




God morgon alla glada! Ska snart bege mig ut i de fina vädret ska bara vänta på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan slänga in en ny innan jag går. De är ca -5 och strålande sol så de är perfekt väder för en power walk. UNDERBART! Men de skulle vara ännu härligare om de var +5 istället gärna mer. Men man kan inte få allt!
Dags att hänga maskinen så man kommer ut någon gång innan solen försvinner!

See U Soon
Kramar Therése



01.04


klockan är 01.04 och jag kan verkligen inte sova! Helt sjukt. Jag förstår verkliegn inte vad dem håller på med de är uppe, låter verkliegn som att dem kommer ramla ner till mig snart! Feg som man är så vågar jag inte gå upp och säga till dem. Utan jag får helt enketl stå ut och försöka sova ändå! Blir så trött på allt strul... Dags att försöka sova igen. Sov gott för 2 gången!

Kram Therése



Time for me to Say...




Nu är de dags för mig att gå och nanna kudden. Eller jag ska i alla försöka sova så gott jag kan med allt buller och brak som kommer uppifrån. Låter näsatn som att dem slår ner varandra. Weird!! Får hoppas att dem slutar snart för jag är extremt trött och behöver verkligen sova om jag ska orka gå ut i morgon kväll för man vet aldrig när man kommer hamna i säng i morgon kväll/natt. Time For Bed!! Ses i mörrn

Natti Natti
Kram Therése



Therése = FilmFreak


Alla som känner mig vet att jag är ett riktigt FilmFreak! Har alltid tyckt om film och de är alltid roligare att se film på bio och i år så kommer de extremt många filmer som jag vill och kommer garanterat att se på bio och vem vet jag kanske kommer se en av dessa filmer med någon utav er! U Never Know?!

Agora
Alice i underlnade (3D)
Dear John
Eclipse
HACHIKO - En vän för livet
Flickan från ovan
Har du hört ryktet om Morgans?
Nine
Percy Jackson - Kampen om åskviggen
Prince of Persia
Remember Me
Robin Hood
Sex and the City 2
Up in teh air
Valentines Day
Wolfman

Ser sjukt mycket framemot att se dessa filmer. Längtar extra mycket till Eclipse! :D

Kram Therése





Syrran är med i Let's Dance i kväll!


Sitter och kollar på Handbolls EM, Sverige - Tyskland förtillfället. De står 23-24 till Tyskland! Sverige spelar sjukt bra och ligger absolut inte långt efter . Men dem har tyvärr inte dommarna med sig men jag tror dem garanterat kommer ta igen och vinna! Håller alla min tummar. Hoppas att ni också gör de! Efter matchen så är de Let's Dance som gäller. De är kommer bli ett extra roligt programm idag för syrran min kommer vara med och dansa i början av programmet. Så om ni ser en blond tjej så är det min lilla syster yster. Kanske även ser mina päron som också är där och kollar. Dem fick biljetter för en timme sen så de är lite surt att jag inte åkte hem i helgen, men får sitta här nere i Varberg och se syrran dansa runt på dansgolvet! Så Himla STOLT! ♥♥♥
STOR KRAM till dig gumman!





Time for School!


Ska snart iväg till skolan idag igen. Behöver egentligen inte åka till skolan idag men jag har lite saker att förbereda inför Onsdag så de känns bäst att åka dit och jobba istället för hemma. Får nog mer gjort om jag åker dit. Och ikväll är de Hanboll och Lets Dance. Får verkligen hoppas att Sverige vinner mot Tyskland eller jag vet att dem kommer göra de! :P
Men nu måste kjag kuta!

See U Later

Kram Therése ♥



Vart tog ljuset vägen?? BORTA...


Jaa, vart tog ljuste vägen?
Satt vidan datan och hade precis pratar klart i telefonen och helt plötsligt så släcks allt. Datorn och Tv:n var de ända som inte slockna. Först vart jag rädd för jag trodde att de typ var någon som släckte. Men försotd rätt snabbt att de inte var de eftersom jag var själv i rummet. Eller de kanske spökade! :O Mohahha....
Nää, jag skojja bara. Men i alla fall jag gick ut i köket och frågade henrik vad som hade hänt och han sa attde var en propp som gått. Varför tänkte inte jag på de? Är man dum eller är man dum? Varken jag eller Henrik visste hur man byter ut en propp och de var inte så lätt att förstå heller eftersom propparna inte var märkta. Så jag ringer upp min SUPER händiga pappelapp och berättade vad som har hänt och att jag absolut inte vet vad jag ska göra. Han förklara men fattar nada, dum som man är när de gäller sådana saker. Han snacka om rött, blått, ja jag vet inte men något i den stilen. Grym som man är hittade jag den till slut! Hhihi... jag vågade inte byta själva proppen för jag trodde jag skulle få en stöt så som tur är gjorde Henrik de! Så pang så kom ljuste tillbaka! Så idag har jag lärt mig att byta en propp! STOLT eller vaddå?
Men nu ska jag i alla fall gå och nanna kudden på riktigt.

Sov så Gott
STOR Kram Therése




NEW Design!



Som ni ser har jag gjort en ny design! Hoppas ni tycker om den!

Kram Therése


21 Januari = Upp och Ner


Då var de Torsdag och imorgon är de fredag igen, Yeah. Handboll och sen Let's Dance efter de! Hoppas verkligen att sverige vinner i morgon efter två förlorade matcher så dem går vidare. Vore vekligen en skam om de inte går vidare, så man får hålla tummarna. Längtar även sjukt mycket till lördag så man får sova ut riktigt ordentligt, ska ju även ut då så då gäller de att man är pigg! Vet inte vad de är med mig den här veckan men är sjukt trött efter, fast vi inte har gjort något speciellt anstängande. Vi har ju hållt på med våra arbeten till Demonstartionerna vi ska ha nästa onsdag. Börjar känna mig väldigt nervös inför demon. Vet inte alls om jag kommer klara av att stå framför 15-20 pers och prata till folk jag inte alls känner plus att man ska bli filmad samtidigt. Men de återstår att se nästa onsdag hur de går. Men ska ine oroa mig om de nu.
Igår drog jag igång med träningen igen. Känns riktigt skönt att vara i gång igen så nu kommer de bli hårdträning igen, Me like! Och nu har jag även fått med mig Emelie från klassen och nästa vecka kommer även Linda att följa med så nu kommer de bli ännu roligare att gå och träna! Jag känner på en gång när jag har tränat att kroppen mår bättre och jag får även lättare att sova så de är bra. De är även ett sätt för mig att koppla bort allt annat.
Har även haft en oturs dag idag, först gick mina skor sönder när jag skulle ta av mig dem sen när jag kom hem så skar jag mig IGEN på mitt trasig glasbord som min hyresvärd vägrar byta glas på. Vet inte hur många gånger jag har skurit mig på bordet denna vecka! Och till råga på allt så har jag börjat blöda näsblod igen. Blir så trött på de. Antingen har jag väl Järn brist igen eller så är jag stressad/nervös inför nästa vecka! Ajja nog med tråkigheter idag. Ska ta och diska nu!

Kram Therése










18 Januari = Trög start


Ny vecka och nya tag! Får hoppas att denna vecka blir något roligare än förra vecvkan. Som de ser ut nu så blir de utgång på lördag så då har man i alla fall något att längta till så veckan går lite snabbare. Ska även börja träna igen och nu kommer jag få med mig två klasskompisar (Linda och Emelie) så de kommer bli KUL
I övrigt så har de vart en väldigt seg dag i plugget. Har tröttna helt och hållet på arbete vi håller på med förtillfället. Har verkligen ingen lust att slutaföra arbetet men som med allt annat så måste jag. Allt är så himla lång draget, Så man hinner tröttna och ändra sig 100 gånger innan de gäller. Blir så trött på allt, har verkligen ingen lust längre och de är inte likt mig. Men som tur är har man människor runt omkringen som gör så man håller huvudet högt och fortsätter. Dagen slutade i all fall bra. Såg nämligen Avatar med Lowa och Emelie. En sjukt bra film som jag lätt kommer se många gånger till och har nog även blivit en ny favorit. Men inget slår TWILIGHT! Hihi.... Vi såg den i 3D, men jag kunde lika gärna ha sätt den utan 3D. 3D är verkligen överreklamerat enligt mitt tycke! Men som jag sa den är sjukt bra och rekomenderare er alla som inte har sätt den att se den på Bio. För de är en film som jag tycker man ska se på bio!
Men nu är de slut på dagen och imorgon blir de skola igen så de är snart dags att nanna kudden men först ska jag titta klart på "Paradise Hotel".

Natti Natti

Kram Therése









Slut på veckan!



Då var ytterligare en helg fötbi. Tiden går sjukt snabbt fast man inte dirket gör något speciellt. Helgen har inte direkt vart vidare händelserik. I fredags var jag med Linda och Emelie och ahde en mysig dag inne varberg med shopping och fika. Sen på kvällen vart det Let's Dance och några koppar kaffe! Resten av helgen har bestått av promenader, kaffe och film. Får hoppas att nästa helg har mer att bjuda på! Skulle egentligen åkt upp till Stockholm på torsdag och stanna där över helgen. Men planerna har ändras så nu blir det förmodligen helgen efter de. Men planerna kan hinnas ändras flera gånger innan dess! Återstår bara att se!

Time 4 Bed, Natti Natti

KRAM Therése


 


Nu vill jag ha sommar!


En sak som är väldig konstig är när det inte finns någon snö så längatr man efter den. Men när det är snö så längtar man tills att snön ska smälta bort så det blir varmare och varmare. Visst är de knäppt? Själv längtar jag extremt mycket efter våren och sommaren. Vintern är mysig men jag tycker att vår och sommar är den mysigaste tiden på året. Så ge mig Sommar nu Tack. Men det skulle inte sitta fel med en sista minuten nu och bara släppa allt och åka iväg till värmen. Men drömma kan man!
Ska försöka göra om bloggen någon dag här framöver så man får lite mer vårkänsla! Vad sägs om det?



Martin Part i Sommras! ♥



Kram Therése



Hemma hos Linda


Hej Hå! Är hemma hos Linda förtillfället. Väldigt trevligt vill jag säga. Pratar och skrattar och har väldigt kul! Vart en väldigt dryg dag i skolan idag. har typ inte gjort någonting bara suttit och pratat massa shit känns det som. Men det är kul det me. Men i morgn blir det nog lite mer action, hoppas jag i alla fall. Men nu ska jag vara lite social!

Kram Therése



12 Januari = 14*C INOMHUS


Jag vet att jag alltid håller på att tjata om hur kallt är i mitt rum hela tiden. Men det är verkligen det och jag kan bevis det. För min "Granne" för en gångs skulle var han faktist riktigt smart han ställde nämligen ute en termometer i både köket och badrummet för att se hur kallt det verkligen är. Så jag var så fräck så jg lånade den ett tag för att se hur kallt det är inne i mitt rum. Just nu är det 14ºC inne i mitt rum, 13ºC i köket och i badrummet är det tro det eller ej 12,5ºC. Så detta kommer min hyresvärd garanterat få reda på, om ite jag berättar det kommer min "granne" att göra det. Just nu bor jag under mitt duntäcke och har minst två lager kläder på mig och så borde det verkligen inte vara. Helst av allt skulle jag vilja ha min dunjacka på mig också men där går faktist gränsen. Men nu ska jag at och dricka en kopp kaffe så jag både lir varm och blir av med min huvudvärk som vägrar gå över! 

Kram Therése




 


Kallt, kallt och ännu mera kallt


Det märks att man är nere i varberg igen, för det är konstant kallt i mitt rum. Fryser hela tiden, vilket som säkert kommer leda till en förkylning. Så nu gäller det att träna som en IDIOT så man minskar riksen att bli förkyld.

Idag var det ju första dagen i skolan igen efter lovet. Var kul att träffa alla igen, men det känns inge bra att vara här nere igen. Men jag får försöka hålla mig sysselsatt med träning och sånt så tiden går. Men nu kallar sängen är extremt trött.  Natti Natti

Kram Therése



Nere i Varberg igen!


Hellu! Det var ett tag sen jag skrev så jag tycker att det är dags att jag slänger in ett nytt litet inlägg så här på morgonkvisten. Jag kom ner hit till varberg i går kväll efter att ha sutit på X2000 i 4 timmar. Väl framme i Varberg så hade jag tänkt vänta på en taxi men jag orkade inte så jag tog min blytunga packning och gick ända hem till mig, det är en bit vill jag säga. Men det gick bra och Idag så börjar skolan igen så jag ska ta och fixa lite innan det är dags att kila till bussen!

See U Later

/Therése