Blir så sur på mig själv...


De e precis de jag blir. Nu är de ju sista veckan i skolan och då vill man ju gärna att sin kamera ska fungera. Ska ut och äta med klassen imorgon och då vill man kanske ta några kort och vill även ta lite kort på utställningen vi ska ha på onsdag. Men om man nu ska använda kameran är de bra om den e laddad. Och där kommer vi till problemet. Min kameraladdare är kvar i stockholm och vet inte hur jag har klarat mig utan den i 4 veckor. Men nu när den verkligen behövs är den död... Blir så sur på mig själv, hur kan man glömma en laddare?
Gjort e gjort, får helt enkelt klara mig utan den denna vecka!

Kram T



Lucia


Snart dags att ta tag i sista skolveckan! 3 tuffa dagar har man framför sig med redosvisningar och utsällning.j Sen e de jobbiga slut och sen e två rätt så lugna dagar kvar, hoppas jag i alla fall!

Idag är de ju förövrigt Lucia. Gick upp extra tidigt idag för att jag skulle hinna se lucia på tv:n, vilket jag gör jämnt! De ger en extra mycket julkänsla. Kom och tänka på när min klass på gymnasiet lussa i ör årstapartihallar för 3 årsen. De var roligt de!

Nä nu måste jag skynda mig!


Kram T



3:e Advent


Söndag igen och 3:e Advent! Förstår inte vart tiden tar vägen. Är bara 5 dagar kvar av denna utbildning. Helt sjukt! Har bott i varberg i till och från i 1½ år nu. De e sjukt! Även fast de e tråkigt att säga hejdå till klassen så ska de bli sjukt skönt att komma hem. Träffa alla nära och kära igen och jobba. Är sjukt trött på studentlivet, de tuffare än vad man tror.

Nog pratat om de! Ska nart iväg och träna, vilket ska bli sjukt skönt. Men först ska de dammsugas.

Ha en trevlig 3:e Advent
Kram T





Mycket att göra!


Hej på er! Har vart lite lungt på bloggande i 3 dagar nu. Men har haft sjukt mycket att göra. De e 6 dagar kvar innan jag tar examen och 7 dagar innan jag åker hem till Stockholm igen. Så de börjar kännas lite små stressigt. Hela helgen kommer ägnas åt min redovisning om examensarbete på tisdag. Har inte ens börjat på den än. Så de e som sagt lite stressigt. Plus att jag ska läsa igenom en klasskompis examensrapport som jag ska opponera om på tisdag. Så de e en hel del som ska fixas. Kommer inte kunna slappna av allt helt förens på lördag när jag sitter i bilen. Då jag verkligen vet om jag fått godkänt på utbildningen! Så nu gäller de att bara ge allt och hoppas på de bästa. Nu ska de läsas och skrivas och tas en promenad för att rensa tankarna...

Kram T


Nu är den som ny igen!!!


Nu är min dator äntligen "fit 4 fight" igen. Allt går så mycket snabbare än vad de gjort dem senaste dagarna. Så nu väntar jag på lite CD-skivor hemmifrån Stockholm med Instalationer för word. Sen är allt som vanligt igen!

Har inprincip inte gjort någonting idag. Funderade på att dra till gymmet och gå på löpbandet. Men kände att en  vilodag till skulle inte  skada, så tog fram teoriboken (körkortsboken) och pluggade lite teori istället. Nu ska jag göra mig en kopp te och läsa nya nummret av lantliv som jag inte hunnit läsa än. Blir även sängen hyfsat tidigt, ska upp väldigt tidigt i morgon.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram T


2010-12-07


Äntligen! Snart får min lilla dator en sprillans ny hårddisk. Ska bli så skönt att slippa allt krångel. Så när vi hörs nästa gång så kommer datorn vara som ny!

Kram T


Vad är godast?



Yes!!!


Dell Support ringde precis och sa att min del har kommit in och att det kommer en tekniker hit imorgon fixar min dator. Wihoo, Så i morgon blir min lilla laptop som ny...

Kram T


Sömn


Sömn är  ågot vi alla behöver för att kroppen ska må bra.
Min söm har inte vart sig själv dem senaste 2 veckorna. Sover som en kratta! Tar ca 2-3 timmar inna jag somnar och ligger bara och snurrar runt. Jag fick ju svar från läkaren förra veckan varför jag sover så dåligt och de var pga stress. Jag har sovit lite bättre nu i helgen men då har jag ju vart en sjukling.
Men nu tror jag och hoppas att det har vänt helt och hållet. För jag somnade direkt i går kväll när jag gick och la mig och jag hade ställt klocka på 09.30. Men jag vaknade 07.30 och vra pigg som en lärka. Helt sjukt! Jag som var så himla trött dem senaste veckorna. Jag låg inte ens kvar i sängen och snoozade ett tag som jag brukar, studsade upp på en gång gjorde jag istället och började plocka lite i rummet. Såg förj*vligt ut efter helgen då jag inte orkat ta tag i någonting alls. Men nu är de fint igen, ska dammsuga sen när jag kommer hem från plugget. Så då blir ännu finare.

Nu ska de göras lite frukost!

Kram T



Suprise!!!


Blir lika förvånad varenda gång när jag sätter på datorn och den går i gång. Trodde verkligen att den skulle ha dött vid de här lagat (pepparpeppar). Men är sjukt glad över att den hållt sig vid liv.
Är otroligt glad idag. Fick reda på en sjukt rolig sak idag som för stunden gjorde mig helt frisk igen. Åååh jag spricker av glädje just nu. Lovar att berätta om de längre fram när jag vet mer om hur de blir med den saken....

Här har de för övrigt snöat hela dagen, så nu är de verkligen ett vackert vinterlandskap här nere med. Var ute en liten stund idag på dagen. Var behov av lite frisk luft efter att ha vart inne i ett dygn. Annars har jag bara tagit de lungt. Nu börjar de även märkas att jag inte tränat på några dagar börjar få spring i bena igen. Men träningen får vänta några dagar till. Hoppas att kunna träna på senast torsdag igen. Men får se hur de blir med den saken...
Huvudsaken är att jag blir fullt frisk innan jag dra till gymmet. Har även en sjuk hem längtan idag, men nu är de mindre än 2 veckor kvar så de e bara att bita ihop...

Kram T



2:a Advent


Redan 2: Advent och enbart 2 veckor kvar tills de e dags att packa ihop och bege sig upp till Stockholm igen och flytta från Varberg. Vart har detta 1½ år tagit vägen???

Ha en trevlig 2:a Advent med massa glögg, peppisar och lussebullar

Kram T




Dagens I-lands problem


Bästa läppsalvan ever, för torraläppar!
Men den säljs tydligen inte överallt längre. Skulle till apoteket idag för att köpa en ny men den säls tydligen bara på vissa dem stora Apoteken nuförtiden. Och de finns inget sånt i Varberg. Så nu måste jag vänta tills jag kommer hem till Stockholm innan jag kan köpa denna lilla produkt. Surt...
Snacka om Dagens I-lands problem....


2010-12-04


Datorn har inte dött än, som tur e.
Jag däremot känner mig halvt död. Vaknade i morse med en inte fullt så klar stämma och tokförkyld. Så som de ser ut nu kommer denna helg att ägnas åt att kurera sig. För jag har varken tid eller lust att bli sjukare.
Var på apoteket tidigare idag för att köpa nässpray och lite annat. Rätt skönt med lite frisk luft men de känns rätt bra att ligga under täcket nu...Så nu ska jag sätta på en film och ta en kopp te!

Kram T



Stryker ett sträck


Äntligen är denna dag snart slut! Har vart sjukt dålig dag med pajjad hårddisk, halsont, näsblod, vurpa och ja jag vill inte fortsätta med allt som hänt. Så nu stryker jag ett sträck över denna dag och ska ta och krama kudden.
Hoppas på att jag vknar med en röst kvar och att de blir en bättre dag!

Natti Natti
Kram T



Skit Dag...


Har vart lite dålig uppdatering idag och kan nog bli fram över till mitten på nästa vecka om jag har otur.
Min hårddisk har nämligen pajjat och den måste bytas ut helt. Datorn går fortfarande att använda men den kan dö vilken sekund som helst. Så ni inte undrar vart jag tagit vägen om jag inte skriver på några dagar....
Så typiskt att de ska hända nu när jag är mitt tuppe i mitt examensarbet. Men om de väl ska hända sånna här saker så händer de alltid vid dessa tillfällen, när man som minst vill att de ska hända...
Och till råga på allt så håller jag på att bli sjuk. Är sjukt förkyld + att jag håller på att tappa rösten så den här helgen började inge vidare bra.  Får hoppas att den blir bättre än vad den e nu..
Nu ska jag fixa lite te till och knapra lite halstabletter....

Kram T



Jag är KÄR!


Här om dagen så hittade jag en underbar liten produkt. TORRSCHAMPO! Har bara hört talats omde förrut men aldrig prövat. Så igår prövde jag de för första gången, and I LOVE IT! Så sjukt bra och de fungerar verkligen. Trodde inte att de skulle gör de, men de gjorde de. Passar mig så himla bra, med tamke på att jag tränar ibland flera dagar på raken och måste då tvätta håret varje dag, vilket sliter på håret. Så nu har jag hittat denna underbara lilla produkt som jag kommer använda flitigt!
De inte jätte dyrt heller så de e verkligen värt att pröva!

Kram T





"Fit 4 Fight"


Var och tränad idag efter 2 långa vilodagar. Var så himla skönt att stå på "Crossen" i 50 min och bara känna hur mjölksyran kom dem sista 15 min. Underbart med mjölksyra! I alla fall efteråt. Då man bara vill falla ihop i en hög och ligga där tills benen slutata darra. En skön känsla med massa endorfiner.
Men nu känner jag mig "Fit 4 Fight" igen. Så imorgn blir Bidy Pump som varenda tors och även lite kondition på de.

Kram T



Så himla söt, Jag tro jag dör...


Sökte runt på Youtube och hittade det här sjukt söta klippet. Så himla söt...




1 December


Äntligen är de December, och de e snö ute. LOVE IT!
Älskar verkligen December månad. En sån mysig månad med värme och glädje. Gillar verkligen allt som har med Julens månad att göra. De gör absolut inget att de e snö och kallt för så ska de vara. Bli helt rödblommig om kinderna när man vart ute och sen komma in och njuta extra mycket av en kopp glögg eller någon annan varm dryck. Massa tända ljus, lukter, julklappshandling, snö och massa mer.
De e rätt tråkigt att man är nere större delen av December, skulle helst av allt vilja vara hemma med familjen och vänner, men de e bara 2 ½ vecka kvar nu. Och dem kommer gå fort om jag känner "tiden" rätt.

KramT