30 November & "Julmys"

Ska snart iväg till skolan och fortsätta jobba med min grupps "Julgrans" tema. Ska bli spännande och se vad resultat blir när dagen är slut! Lovar att lägga upp bilder när dem är klara! Ikväll blir det dock ingen träningen, för ikväll ska det bli "julmys" med klassen. Det är nämligen sista dagen som alla i klassen kommer vara tillsammans innan jul för vissa börjar jobba i morgon och sen kommer det droppa folk lite här och där framöver. Så det ska bli riktigt kul. Dricka glögg och äta pepparkakor, lyssna på julmusik och trevligt sällskap det är grejor det. Så det kommer inte bli något inlägg förän jag kommer hem ikväll. Slänger kanske upp ett par bilder också!

Sooo Loonnggg....




NY JULDESIGN

Hade lite tråkigt idag när Linda åkt hem till sig så jag satte mig ner och gjorde en ny Design till bloggen, med lite julstämning. Vart faktist nöjd.

Hoppas ni gilalr den!!




1 advent

Idag är det ju som säkert alla vet 1 advent. Helt sjukt vad tiden går fort, förstår inte vart tiden tar vägen. Men hoppas inte att December går lika fort, för jag gillar julstämnigen. Är nästan den mysigaste tiden på hela året, med tända ljus, glögg, lussekatter, familhemys och bara massa glädje. Det är sällan man ser en sur min ute i affärerna under juletid och det gillar jag! Borde vara så året runt. Men det som jag saknar nu för att komma i riktig julstämning är SNÖ. Snälla ge mig SNÖSNÖSNÖ!





halvt påkörd och trött på gubbjävlar...

Sitter och kollar på film denna tråkiga torsdags kväll! Gillar verkligen inte i torsdagar. Händer ingenting, är tex aldrig något bra på tv. Kanske beror på att det är dagen innan fredag och dagen innan helgen börjar. Denna torsdag har vart extremt lång och jobbig. Började dagen med att ha företagsekonomi i 3 timmar, inte det roligste ämne direkt. Sen efter skolan bara det av till F&S för att träna. Men jag kände mig väldigt udda, det var nämligen jag och typ 50-åringar med ingen tacktkänsla alls. Såg förhimla roligt ut! HAHA...När passe var slut och dags att gå hem så spöregnade det förstås. Enbart för att jag ska gå hem och varken har paraply eller regnkläder. Blir helt matt på grund av detta väder. Varför kan det aldrig sluta regna och börja snö istället??
Men så blir jag så jäkla irreterad på allt jäkla bilförare i Varberg. Var nämligen nära på att flyga upp på en motothuv idag, Shit läskigt. Var typ 500m hemma ifrån och ska gå över "övergånsstället" som är gjort av kullersten här nere (KNÄPPT) och då hör jag bara hur en bil kommer i världens fart och biljäveln stannar inte. Snacka om att jag få panik, vet varken vilket håll jag ska springa åt eller vad jag ska göra! Men bilen tvärnittade och stannade typ 2 cm från mig. Hade kunnat ha gått hur illa som helst. Jag blev helt rasande och slår till på motorhuven och ser då att föraren är en gammal jäkla gubbjävel på typ 85+. Han borde fan inte ha körkortet kvar. Och det värsta av allt han klev inte ens ur bilen utan körde bara förbi mig. Snack om ohyfs, och det brukar vara äldre som tycker att vi yngre ska vissa hyffs. Men detta evisar bara att det är även vissa äldre som ska visa hyffs. JAG BLIR SPRITT SPRÅNGANDE GALEN SNART....







Planering

Sitter just nu och håller på med att planera min budget nu framöver! Hur mycket jag ska hadla mat för och hur mycket som ska gå till julklappar mm. Vet inte just nu hur allting kommer gå runt. Just nu känns det som att det är ett enda stort hål i plånboken. Man vill ju unna sig saker själv också under tiden. Men det är inte så lätt när man är en fattig student. Får fortsätta försök pussla ihop budgeten. Men det blir nog bra i slutändan.

Tänkte lägga upp lite bilder från Lördagens utgång! Jag skulle ju egentligen inte ut men det blev ändrade planer, hade inte lust att sitta hemma själv en hel lördagskväll när man kunde gå ut med ett härligt tjejgäng på åtta pers som bjöd på sitt allra bäsat humör och som verkligen fick en på bra humör så fort fort man kom innan för dörren!
Tack för en trevlig Kväll Tjejor!



   
   



P.S. Enabrt 3 Veckor kvar innan man får åka hem till Stockholm och världens Bästa Familj! Saknar er så ♥



Mysteriet på Falkenbergsgatan...

Förstår inte vart alla saker tar vägen?! Ena sekunden är alla bestick borta och andra sekunden så finns det ingen kastrull. Men det konstiga är att så fort något kommer tillbaka så försvinner något annat. Härom dagen var mitt diskmedel borta, letade som en jäkla idiot efter det och sen innan jag skulle gå och lägga mig så stog det på diskbänken när jag skulle hämta vatten. Det kallar jag WEIRD!?




















Lördags kväll


Hellu! Sitter och kollar på säsong 2 av True Blood, denna lång tråkiga lördags kväll. Skulle egentligen ha blivit utgång med några klasskamrater, men jag är för trött för att gå ut så den blir som sagt en lördags kväll hemma med True Blood. Kanske inte den roligaste lördags kvällen, men det funkar, speciellt när man är trött. Men ska nog ta och slita mig ett tag i från True Blood snart så jag kan fixa lite mat. Det är lätt att bli fast när man tittar på något bra. Hoppas ni får en bra kväll!





Inåtvänd Planläggande Abstrakt Känslostyrd person

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Jag har gjort ett test på sidan:
http://www.zapera.com/survey/demo/personality/
Kolla vad du är för person!


OH MY F*****G GOD!!

O MY F*****G GOD! Har precis kommit hem och sätt VÄRLDENS BÄSTA, UNDERBARASTE FILM EVER,
NEW MOON!
Kan inte beskriva hur bra den var. Det ända jag kan säga är att jag kommer se den igen "AS SOON AS POSSIBLE". Jag är helt mållös så jag har inte myc mer att säga än, Gå och se den ni kommer inte bli besvikna! JAG LOVAR.






SOON

Behöver jag säga mer än, 4,5 TIMME KVAR???



Enbart 3 timmar kvar

Holy Macaronie! Om 3 timmar har NEW MOON Peremiär och Tänk om prick 24 timmar sitter jag i biosalongen och kollar på NEW MOON! Har väntat i 1 år, och nu är den här!! Kan ni fatta?? Det kan i alla fall inte jag. Men i morgon smäller det.




Oväder på G

Hellu! Sitter och lyssnar på denna fruktasvärda blåsten och regnet som bara öser ner! Kommer verkligen inte kunna sova i natt. Och jag som redan har problem att sova, som jag berättat i tidigare inlägg. Hur ska detta gå? Om blåsten inte hörs från den öppna spisen så hörs den från fönstrena + att det är något som kraffsar på mitt ena fönster. Antagligen är det en gren, men i all fall det är ett mycket irreterande ljud när man hör det hela tiden. I morgon,OM om man ska tro på vädret, så kommer det bli 2 klass blåst eller vad det heter neråt i landet. Bland annat här i Varberg där jag är. Pappa sa att det typ var 1 klass i från orkan! Tänk ORKAN! Kan ni förstå hur mycket det blåser här nere då om det är 1 klass ifrån Orkan!? Scary or what?
Får hoppas att man inte blåser bort i morgon när man ska ut. Nä, nu ska jag i alla fall nanna kudden i detta oväder!

Natti Natti




Ny dag!



Behöver jag säga något mer, än att dagarna går sjukt fort!




Blodet droppar, dripp dripp dripp dripp...

Jaha, då blir det till att vara uppe lite till! Skar mig precis, IGEN. Som jag redan har gjort ett antal gånger under dagen. Och jag som är ett så stort FAN av blod, Jublar varenda gång. Inte direkt! det är nämligen så att mitt trasiga glas bord råkade gå sönder lite till nu dagen till ära och då ska jag självkalrt vara där och peta och självklart så lyckas jag skära mig, så det blir lite blod här och där. 10 poäng till mig bara för att jag är så klumpig. Men det till hör min vanliga otur som jag jämnt har nuförtiden. Så nu blir det att plåstra om mitt sår och sen sova!
Natti Natti





P.S. Snart bara 2 dagar kvar!!!




091117

Sitter just nu på en tråkig företagsekonomilektion och håller på med en massa budgetar! Min hjärna fungerar inte som den ska idag så den tar inte in någotnting alls! Tror Inte jag lärt mig något nytt alls på denna 2 timmars lektion. Men om man inte är riktigt klar i huvudet en dag så får det vara. Ska sova sen när jag kommer hem, så jag får sova i alla fall någon timme. det vill säga om jag kan! Är i ett mycket desperat behov av sömn nu. Speciellt nu när jag inte sovit ordentligt på 3 dygn... Känner mig verkligen som en Zombie.
Idag skiner i alla fall solen så det är inte mörkt ute mitt på dagen det gillar jag. Nää nu måste jag ta och försöka koncentrera mig dem sista 20 min som återstår av lektionen!

Seee U Later Aligator!









TRÖTT

God Morgon! Ledsen jag inte skrivit på några dagar! Har Faktist helt ärligt talat glömt bort att skriva! Har vart en så slapp helg och sovit hur mycket som helst att jag helt glömt bort att skriva! Sorry!
Men nu är jag här och är dock inte lika pigg! Har bara sovit 3 immar i natt! Kan verkligen inte sova. ändå gick jag och la mig halv elva! Helt sjukt. Så just nu är jag så trött att jag kan sova stående om det skulle behövas.
Blir tokig på mig själv, ligger bara och snurrar och kallsvettas. Inge kul ska jag tala om speciellt när man ska upp klockan 6 för att åka till skolan sen! Hoppas jag håller mig vaken resten av dagen!

SEE U LATER ALIGATOR!

BARA 3 dagar kvar nu till NEW MOON! LÄNGTAR!



Fredagsmyyyss

Inget vidare fredagsmys blir det idag men utgång! Först blir det förfest hemma hos mig sen blir det utgång med klasskompisarna! Vi ska självklar kolla på Idol innan vi går ut! Ska bli mycket intressant och se vem som åker ut idag! Hoppas ni får en lika trevlig kväll! Kram Kram



















Utgång!

Har väldigt tråkigt förtillfället så jag slänger in ett litet inlägg. Sitter och planera morgondagen lite lätt! Är rätt mycket som ska hinnas med under dagen. Ska plugga, städa, försöka hinna med och stryka. Sen på kvällen blir det utång, Wiiiieee! Ska ut med några klasskamarater ska ha lite för fest innan och kolla på idol och kanske spela Lady gagas nya låt. Vilket jag tror kommer bli ett måste för vissa! Ska bli kul att gå ut, Vi kommer bli ett rätt så stor gäng så det kommer bli SUPER! Men nu är det sängen som gäller och en bra film! Natti Natti





Glammeliros

Japp idag gjordes det glammelieroser för fulla muggar i klassen. Ni som inte vet vad en glammeliros är kanske vill veta det! Det är en så kallad "sydros". Man tar bort nästan alla rosblad från rosen och sparar en. Sen nålar eller limmar man fast dem lösa rosbladen på den "hela" rosen. låter kanske ganska lätt. Men det är rätt så pilligt och svårt att få till formen. Min vart inte lika snygg som dem i klassen, skäms nästan över min! Men det var ett test så man lär sig av sina misstag!


Här är i alla fall min Glammeliros



SOooOOo LOooNNggg.....


Ra ra Ah aha ah Rama ramma Ma ma Ga ga Oh La la

I dag när jag till min lilla "lya" så var det ända jag hade på huvudet 114123432143275456465, en massa siffror. Höll nämligen på med start- och resultatbudget på företagsekonomin. I hela 3 timmar satt man inne på EXCEL och fixade trixade. Rätt intressant men ändå jobbigt för mitt lilla huvud med så mycket siffror på en och samma gång. Det blir extra jobbigt när man har en flummig lärare där alla genom gångar typ går på 10 sek. Men istället för en massa siffror i huvudet har jag Lady Gagags sjukt grymma låt på huvudet, BAD ROMANCE! Men det som sätter sig på huvudet är "Ra ra Ah aha ah Rama ramma Ma ma Ga ga Oh La la"



Vad tycker ni om låten? Visst är den bra?








Jag tror jag dör allvarligt talat!

Hahhahaa....Jag tro jag dör! Har haft världens skrattattack för mig själv nu i över en timme. HAhaha...
Att skratta ger inprincip samma effekt dom om man skulle gå och träna! Hahhaa, sätt bara på en bra film, som i detta fall "The Ugly Truth"! Så jäkla bra skrattade så mycket att jag grät oh fick andnöd! HAHAHAMen nu väntar sängen! Kommer dock ta ett tag måste sansa mig lite först. Natti Natti






Snart kommer stekpannan fram! DUNK....

Helt sjukt! Jag borde vara helt slut efter att ha tränat idag. Men Nej det är jag inte. Istället sitter jag och surfar för jag kan verkligen inte sova. Det går inte, är så himmla pigg så det är sjukt. Kanske är dem där magtambblatterna som jag fått av mormor som gör så jag blir så jäkla pigg. Nää, det tror jag inte, But You Never Know!! Börjar bli ganska tröttsamt att sitta och glo på denna skärm nu. Vill bara sova men kan verkligen. Ska ta och föröka igen annaras får jag väl slå på burken igen och skriva ytterligare ett inlägg om mina sömnproblem. MEn det kommer väl sluta med att jag slår en stekpanna i huvudet på mig själv så jag somnar, DUNK! Men problemt är då att jag vet inte om jag kommer vakna igen! Kanske inte en sån bra idé i alla fall även fast det låter väldigt lockande när man är trött men pigg. Dags att försöka sova IGEN för typ 10 gången! Wish Me Luck!! Natti Natti




Älskar min Kudde!








Om ma ändå hade träningsverk!

Tjolla hopp! Nu är man äntligen hemma efter ett träningspass på friskis och svettis. Är dock inte så slut som jag brukar vara. Var ingen vidare bra instruktör, var liskom ingen fart. BUUUU, Hoppas verkligen inte att dem andra insturktörerna är lika dåliga. För då vet jag inte om jag vill forsätta gå där. Jag kommer väl ge dem minst en gång till! Men nu är jag i alla fall igån med träningen och det känns bra. Var dock väldigt långt från Friskis när jag skulle hem. Tog hela 35 min. En bra bit det vill säga i detta mörker. hade vart trevligt med sällskap men hade bra musik i öronen, Muse = Me Like, så det gjorde inte så mycket. Men om det är någon som vill följa med på Onsdag när jag ska gå igen så säg gärna till!
Har precis ätit gröt till middag, orkade inte ställa mig och göra något ordentlig så det blev som sagt gröt med kanel och linfrön, Mums. Men det ska vara mycket kanel. Det vart även en kopp te på det, väldigt gott i den här kylan. Det är så kallt på kvällarna så man fryder fast man har mjukisbyxor, dubbla strumpor, tofflor, Luffarvantar, och duntäcke, HELT SJUKT! Ska ta och gå och göra en kopp te till märkte att det var slut i koppen....

See U Later Aligator







091109

Nu är det en ny dag med nya tag. Ska snart till skolan, börjar 12.00 idag. Rätt skönt att ha en ordentlig sovmorgon på måndagar. Har botanisk test idag, pluggade en hel del igår men är inte så säker på att alla sitter som dem ska, men det återstår bara att se. Önska mig lycka till!
Efter skolan ska jag ta och åka till friskis och svettis träna. Ska bli riktigt skönt. Hoppas att jag hinner till passet som börjar kl 17.00, jag vet inte riktigt hur man kommer dit men det löser sig, så jag hoppas på det bästa! 
Have A Nice Day!







Fars Dag!

Grattis Pappa På Fars Dag! Miss U ♥









ÄCKEL

Jaha så var det dags att gå och nanna kudden snart igen. Förstår inte vart dagarna tar vägen. Jag gör ju inget speciellt på dagarna, förutom idag då jag har haft fullt upp. Har städat, städat och städat och hunnit få in lite pluggande också. Städa behövdes verkligen! Eftersom det inte har vart städat ordentligt på 5 veckor i rummet så tyckte jag att det var på tiden. Så nu är det skinande rent. Är så stolt över mig själv!!! Fick även rycka in och städa köket och toan. Höll på att spy ärligt talat! Så himla vidriga killar jag delar toa och kök med. Förstår inte varför amn inte kan göra rent efter sig när man till exempel sekt något så det stänker och blir fläkar överallt. Inte äns det kan amn torka upp. Nää för det gör städerskan Therése. Hatar att bli utnyttjad på det sättet. Varför kan jag inte få dela toa och kök med tjejer i stället hade vart så mycket bättre. Uscchh Hatar dettta ställe. Men nu är det rent så nu slipper jag vara orolig att det är smutsigt överallt. Blir riktigt ÄCKLAD! Får kvällningar bara jag tänker på det, så nu pratar vi om något annat. 
                                                                                                                                                                

Har kollat på två bra filmer i helgen som jag verkligen rekommenderar er att se. Filmer som får en att må riktigt bra. Och sånna filmer älskar jag!

"Julie and Julia"
"The Proposal"

Såg även "Watchman" men det var ingen film för mig. Hade hört att den skulle vara jätte bra men så bra var den inte. den hade jag klarat mig utan. Plus att den var extremt lång typ 3 timmar. Satt typ och sov i slutet. Ska faktist ta och kolla på en film till nu innan jag går och lägger mig. det står mellen "The Ugly Truth" och "Zombieland". Blir svårt att välja för båda verkar bra. Hmmm...Resultate blir väl att det kommer sluta med att jag sitter uppe till kl.02.00 och tittar på båda. Hahha...Men i alla fall God Natt på er! KRAM



Någon som kan gissa vart denna bild är tagen?






Söndag! Lång tråkiga söndagar

Ja nu är det söndag igen och jag har vart nere i Varberg i en vecka nu! Så nu är det enbrat 6 veckor kvar till hemgång. Blir kanske tidigare men inget bestämmt än. Mina planer för dagen består av städa, tvätta, plugga bara roliga saker. Så det är bäst jag sätter igång...






Händelserik dag!

Hellu alla glad! Är helt slut har vart vaken sen kl. 07.30 i morse. Inte vidare kul att gå upp så tidigt på en lördags morgon ska jag tala om. Men tåget till Helsingborg gick kl.10.20 så jag var tvungen att gå då för att hinna med att äta dusch och allt. Tåg resan var tråkig men gick fort. Satt och pluggade botanik mer än halva vägen. Men känns som inget gick in så det blir en hel del pluggandes i morgon också. Men när jag väl kommer fram så blir jan en väldigt förvirrande Therése. Har inte den blekaste aning om hur jag ska hitta till Gustav adolfs Hallen. Så vad gör jag jo. Jag går in på pressbyrån och frågar och dem fattar inte allas vad jag menar!? Så sem trodde väl att jag var värsta puckot eller något. Men dem pekade åt ett håll som dem trodde det låg på. Så jag går och går och fattar inte vart jag är. Mamma ringer ett antal gånger och undrar vart jag är. Hur ska jag vet det? Jag kan inte stan. Men jag frågar några personer till och går i riktningen mot Gustav Adolfs torg då mamma ringer mig, men fattar inte vad hon menar vart hon är. Men efter mycket om och men så hittar jag välrldesn bästa mamma ♥. Väl inne i hallen så möter jag en jätte fin lillasyster i standardklänning och jätte fin hår uppsättning. SÅ SÖT! ♥ Träffade även Farfar och Kaija som hade kommit dit för att se på världens bästa Flus. Felicia och hennes partner tog hem en andra plats i standard. Men komm tyvärr inte vidare till final i latin. Men jag är endå världens stoltaste storasyster!
När jag väl skulle gå vart det jätte jobbigt. Jag ville inte gå, men var tvungen. Men när jag kommer till stationen i helsingborg så kollar jag på tidtabbel och kollar om tåget går då jag hade kollat innan att den skulle gå kl.18.50. Men tiden finns ju självklart inte med. Så jag blir shit förvirrad. Springer först in på närmaste pressbyrå och frågar om amn kan köpa biljett där. Och det kunde man INTE. Man skulle tydligen göra det ute i en automat??? Fattar ingenting. Mne jag går ut och hittar den där autoaten och kommer fram till att biljetten ska kosta 170kr. 170kr för en JÄKL biljett. HELL NO att ajg pröjasar 170 spänn för en en biljett när jag betalde  102 kr när jag åkte hit. Så ajg går in på den andra pressbyrån och och frågar han där inne vad jag ska göra och då säger han till mig klart och tydligt att jag kan betala på tåget. Vad skönt änkte jag. Men nu var det bara när går tåget? JO, kl.19.50. så jag får vänta i 1 ½ timme på detta jäkla tåg och sen när jag väl ska gå på tåget så frågar jag om man kan pröjsa på tåget för att vara på den säkra sidan. Och det kunde man, men var tvungen att betala 100kr till!??! Så jag ska pröjsa 270 spänn. Men jag frågar när nästa tåg gåt så jag kan gå upp och köpa en biljett men då säger han att det är sista tåget för dagen. Så jg ringer panik till pappa och vet inte vad jag ska göra. För det första kan jag ju inte betal 270 soänn för en jä¨kla biljett till varberg och för det andra hade jag bara 240. Men som tur är säger tågvärden att det löser sig. PHuuu! Så det löste sig till slut. Och jag fick betala 102 spänn som resan hit. Tänk vilken tur i oturen man kan ha!
Så detta var min händelserika dag, med mycket tok och Stojjj! Men nu är jag väl i Varberg och ska ta och nanna kudden.
Natti Natti

    


Trött och rödsprängda ögon! På väg hem från HB




Time to go to bed

Tiden går väldigt fort fast man har tråkigt. Vilket är tur, så man slipper detta. Men ska ta och gå och lägga mig i sängen och kolla på The Proposal som jag redan har kollat på 2 gånger idag! Om man inte har bättre för sig så varför inte??
Men i morgn så blir det inte en lika tråkig dag, först Helsingborg och sen om jag orkar så blir det utgång i lilla Varberg med några klasskompisar. Men enbart om jag orkar!
Time to go to bed

Natti Natti


 


SIS

Prata nyss med min underbara lillasyster! Saknar henne sjukt mycket! Som jag sagt ganska många gånger idag så ska det bli kul att träffa henne och mammi i morgon! LOVE U SIS ♥




Kul kväll! NOT

Jaha, Här sitter man i ensmheten med en kopp te och små tittar på Idol och ser på en halv bra film samtidigt. Vad mer kan man säga än att Fredagskvällen kunde ha vart bättre. Det är tur att man ska till Helsingborg i morgon och träffa mammi och flus när hon ska tävla. Ska heja på flus så jag skriker rösten av mig, någon måste ju ta pappas plats när han inte är med i helsingborg och hejar!

 Don't mess with me and my teacup!!!

















2 Weeks left!

NU är det enbart 2 veckoe kvar innan jag sitter i biosalongen och kollar på NEW MOON som lätt kommer bli årets bästa film! WiiHooOoo.

Är det någon som är lika glad som jag?



Kolla bara in detta! Den kan inte vara annat är BÄST!




Vet inte vad jag vill!

Har inte den blekaste aning om vad jag vill längre... Jag vet inte vad jag ska göra! Det är säkert bondet och hem längtan som gör så att jag inte vet vad jag vill. Varför ska allt vara så jäkla kompilicerat hela tiden? Men livet är inte lätt...






Har inget att gör kl.02.00 så jag gör ett Test

Hur bor du: Som innerboende för tillfället i lilla Varberg!
Brukar du komma i tid: För det mesta
Kan du laga mat: Hyfsat bra!
Vad jobbar du med/pluggar du: Fortsatt utbildning som Florist
Vad har du på dig just nu: Min mysiga pyjamas
Har du någon fobi: Om jag har, SPINDLAR... UuUscCH
Hade du en bra kväll igår: Hände inget speciellt, vad jag akn minnas
Vilket är ditt senaste inköp: Mat
Din favoritdryck på morgonen: Nu är jag i en period då jag dricker te, annars Kaffe!
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Studiebidarget
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej, Den är 60 mil här i från
Vad hade du sönder senast: Hmm, minns inte riktigt
Vem snackade du med senast: My Daddy
Varm favoritdricka: Latte från Espresso House ♥
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten, Gärna med isbitar i.
Alkoholhaltig favoritdricka: Mojito
När gjorde du senast något riktigt dumt: Kommer inte ihåg!
Saknar du någon just nu: Om jag gör...
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Finns många saker
Någon jag stör mig på: Det tänker jag inte skriva här.
Intressen: Vattenskidor
senaste person du kramade: Mammi
Senaste person du ringde: Daddy
Senaste person som ringde dig: Zandra
Vad drack du senast: Ett glas med ljummet vatten för vattnet blev aldrig kallt! :/
Vill du ha barn: Ja
Längtar du till din nästa födelsedag: Har precis fyllt. Men näsat gång fyller man 20 så lite längatar man!
Har du rakat dina ben någon gång: Många gånger
Är du sugen på något nu: Nej
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 3-4, vilket är alldeles för mycket! Dålig vana helt enkelt.
Använder du hudkräm: Ja
Attraheras du av män med skägg: Nej
Micro-pop eller poppa själv: Beror på vad det är för märke och vem som poppar! ;)
Brukar du baka: Ja, Matbröd är min specialitet.
Röstade du i det senaste valet: Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Kan alltid bli bättre...
Vilken låt lyssnade du senast på: Muse - I belong with You ♥
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nopp, Just Me
Vad tycker du är äckligt: När folk inte kan göra rent efter sig nämner inga namn!
Har du pengar på mobilen: Nej, har abonomnag!


I will shoot the moon tonight

Hellu! Har precis fått lite skäll för jag har vart så dålig på att uppdatera bloggen på sistonde! Men har haft en att göra så har inte haft tid men nu ska det bli ändringar på det! Har lovat att försöka blogga varje dag. Vi får se hur länge det varar.

Men nu när jag är här kan jag skriva lite om veckan!
Första veckan är ju avklard nu i skolan så nu är det enbart ca 6 veckor kvar innan man får åka hem igen. Har vart en rätt bra lugn vecka har mest sutit och lyssnat tycker jag. I två hela dagar har vi suitit och lyssnat på presentationer om våra LIA-platser. Vilket jag inte fattar meningen med varför vi skulle göra det. Jag menar vem vill veta vad jag har gjort under LIA:n förutom lärarna? Så i slutet började det bli väldigt långtråkigt. Inte för att det var dåliga presentationer utan det är för att jag blir så jökla rastlös när jag bara sitter ner två timmar i sträck och lyssna. Min kropp och konsentrationsförmåga går inte riktigt hand i hand då. Men jag tog mig igenom presentationerna och min egen. Vilket jag tycker inte gick så bra. Den kunde ha vart bättre. Som vanligt så kan man alltid göra allt bättre. 

Sen så har jag även vart och köpt biljetter till NEW MOON. YESYES, Så nu vet ni vart ni hittar mig den 20 November kl 20.30!! Tyvärr så kan jag ju inte åka hem till Stockhol som jag hade hoppats på. Men eftersom man är student och inte har vidare bra inkomster så blir det väldigt dyrt att åka fram och tillbaka en helg. Vilket är väldigt synd för jag hade verkligen sätt framemot att få gå på premiären i Stockholm i en stor härlig biograf. Men nu belv det inte så. Så jag får nöja mig med att gå på den lilla biografeb i Varberg. Men jag ser framemot det väldigt mycket, man har ju väntat i över 1 år nu. Men som alla säger väntar man på något gott väntar man aldrig för länge.
Men sen ska vi inte äns gå in på vad som hände när jag skulle boka biljetterna! Snacka om KAOS. Mitt kort va spärrat när jag skulle betala. FATTA!!! SPÄRRAT. HUR FASIKEN KAN DET HA BLIVIT SPÄRRAT?????
Som tur är har man en mamma som jobbar på bank och fixar och trixa så allt löste sig till slut. Och det visade sig att jag har fått ett nytt kort på posten, för det kortet som jag har "HADE", är på väg att försvinna. Men jag hade innte fått något. Så banken spärrade kortet som var på villovägar. Men sen för att gör allt ännu mer komplicerat så hittade jag kortet i går. Det var i ett brev bland typ 20 andra brev som dem ställt udan bakom en tavla när jag vra bort. Så typiskt, så nu väntar jag på ett bytt kort som förmodligen kommer på måndag. Så för tillfället måste jag gå till banken och ta ut pengar, och jag som hattar att ha kontanter på mig! Aja sånt är livet.....
Så det var min knasiga vecka. Alla har väl sådanan ibland och jag hade min denna vecka. Men biljetterna gjorde hela veckan bra!

SOoooOo LONG!!


Lite bilder från Oktober som jag tog en vacker höstdag på landet när vi plocka svamp!!
Älskar Bilden på Martin Part!  ♥











Varberg igen!

Nu har man kommit ner till Varberg igen efter 5 veckor i Stockholm! Det känns allt utom bra att vara tillbaka. Självklart är det kul att vara tillbaka i skolan men inte till boendet direkt. Kom ner till Varberg igår och kändes rätt konstigt att komma hit igen efter 5 veckor. Men det tar väl ett par dagar innan man kommer in i allt igen. Men när jag kom ner igår och kom "hem" så luktade det bränt. Fattade inte riktigt vart det kom ifrån men trodde det var köket. Men det visade sig att det var min lampa över sänge som hade värsta stora bränhålet. Fattar inte hur det har kunnat bli så. För jag vte att det sista jag gjorde när jag åkte hem till Stockholm var att dra ur precis all kontakter. Så jag fattar inbte hur det har kunnat bli så! Var också stökigt i köket och på toan och inte var glasskivan på bordet i rummet lagt. Roligt att det första man gör när man kommer ner till Vraberg igen är bara att klaga!! Det är tur att jag inte är här hela dagarn utan i skolan annars skulle jag döööö. Men Men nu ska jag ta och fortsäta med min presentation om LIA:N som jag har redovisning om på onsdag! Ska bli intressant! Ha en trevlig kväll! Natti Natti